Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostNemaju cijenu, a gang ne pita za cijenu. Ovo mi lici na dogovor.
Samo loza stari.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Deda zapecatio voskom balon od 50 litara sljive neposredno posle mog rodjenja 89-te... Cuva se za zenidbu prvenca
Od ovih cije je konzumiranje moguce najstarija je 94 ali ima 2 flase samo cini mi se
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostAko je Limar pazi onda je bila otvorena ili u nekoj plasticnoj boci, to je voda sad
Dodji da probas i da se zaljubis..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostKoliko gradi , koliko šećera sipa , odakle ti je ćale i valja li čemu radža tojest jesi probao ?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDoicemo ja i Kerik, mozda se i ti zaljubis u njegaOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostCuj secer u rakiju, pa to samo za obloge koristiti i to u slucaju ako nemas secernu bolest.sigpic
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostKoliko gradi , koliko šećera sipa , odakle ti je ćale i valja li čemu radža tojest jesi probao ?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostCuj secer u rakiju, pa to samo za obloge koristiti i to u slucaju ako nemas secernu bolest.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment