Ovo je hit dana definitivno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
#nijesedesilo
Btw, debilna objava da debilnija ne moze, a sto je najjace od svega - "prijavljuje" samo ako su likovi iz SNS-a ghaghahgahghaghgahgahgahghahgahgahaghgahgahgahhghg
Sa ovim #sprecimorazmnozavanjebudala treba da krene od sebe prvo
Originally posted by Marija81 View PostOvo je hit dana definitivno
Nevezano za sliku, ovaj Voja Antonic je teska budala.Last edited by Mr. Wolf; 14-08-18, 00:38.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View Post#nijesedesilo
Btw, debilna objava da debilnija ne moze, a sto je najjace od svega - "prijavljuje" samo ako su likovi iz SNS-a ghaghahgahghaghgahgahgahghahgahgahaghgahgahgahhghg
Sa ovim #sprecimorazmnozavanjebudala treba da krene od sebe prvo
Nevezano za sliku, ovaj Voja Antonic je teska budala.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ja sam i rezigniran, indisponiran i prosto nemam reči...
https://zena.blic.rs/lepota/ona-je-s...na-ovo/4svqrn0
Comment
-
^
Model i Instagram zvezda koja je pre više godina sa porodicom otišla za Ameriku, postaje odmerenija.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Genijalno rešenje za male prostore a izgleda fenomenalno
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by MarkoNFL View PostImao bih klaustrofobiju od ovoga, ozbiljno.
Verovatno je do mene, ali ne bi ja mogao u to.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Muskarci i prakticnost, nikada nije islo jedno sa drugimsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment