Dok po Njemackoj hapse Bosance zbog rostiljanja jagnjadi po parkovima(izgleda neki ljudi jos nisu usli u 21. vijek), u Crnoj Gori pucali na zenu zato sto radi svoj posao... Bravo kreteni.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Je l ima neko iz Hrvatske ovde? Radim neki rad interesuju me književna dela Hrvata od 10. veka pa do 19. veka. Bukvalno sam tražio sat i po vremena. Tema je da se ispitaju konstitutivni elementi nacije po izboru pa sam uzeo Hrvate, znam da baziraju nacionalnost na poreklu tog Tomislava, kao i na Banovini iz 1939. posle sporazuma Cvetkovic Macek.
Gledao sam i po forum.hr ne mogu da nadjem. Pišite mi u pp ako vas ima iz Hrvatske.
Comment
-
Rambo care:
Rambo Amadeus je s ponosom objavio da je njegova pesma "Euro neuro" u jednoj španskoj emisiji proglašena za najgoru na Evroviziji i to svih vremena.
"Jeeeah! Pobjednik Hororvizije, u apsolutnoj kategoriji, za sva vremena. Velika čast, zaista", napisao je Rambo na svom Facebook profilu, podelivši snimak emisije u kojoj je "trijumfovao". Mada, lako je setiti se i gorih pesama Evrovizije, ali neka im bude...
Rambo je na Evroviziji učestvovao 2012. godine, kad je predstavljao Crnu Goru s pesmom "Euro Neuro".
Na takmičenje je otišao s namerom da "nastavi neuspješnu tradiciju crnogorskih predstavnika na Eurosongu", a pošto se uspešno nije plasirao u finale, pozivao je publiku da proslavi njegov "slavan poraz".
Srbija bi bila inteligentnija zemlja kad bismo češće viđali Ramba Amadeusa u ulozi voditelja
Rambo je tad izazvao dosta pažnje i scenskim nastupom koji je uključivao "trojanskog magarca", a u tekstu su fanovi tražili političko-društvene poruke.
- Nije mi to bila namjera, “Euro neuro” je priča o običnom čovjeku. Svi smo pomalo neurotični zbog veliki promjena koje se dešavaju u svijetu. Post-industrijska informatička revolucija je u toku, i moramo sebi i drugima postaviti mnogo pitanja - objasnio je Rambo tada.
Šteta što ga mnogi izgleda nisu razumeli.
Comment
-
Originally posted by TeaFam View PostBogami, ja od danas u sortsu na poslu. Neki muskarci se izborili za rodnu ravnopravnost u oblacenju. Nisam se ovome nadao.
Jos ovaj Ivanov snimak i dan moze lepo da pocne.
Jedino jos ova powerova dva komada fale jutros
Comment
-
Prvo ona novinarka, onda ovo... Crna Gora 2018-te
Ukrajinka pronađena mrtva u Kotoru
Podgorica -- Ukrajinka Anastasija Lašmanova, direktorka kompanije koja poseduje sa par hotela i restorana u Crnoj Gori, pronađena je mrtva sinoć u njenom stanu u Kotoru.
Izvor: Beta subota, 12.05.2018. | 09:48
Policija je potvrdila da Lašmanova pronađena mrtva i da je istraga u toku.
Dnevni list Pobjeda navodi da je Lašmanova ubijena nožem i da je policiju pozvala njena prijateljica sumnjajući da se Lašmanovoj nešto dogodilo.
"Pokušala je da stupi u kontakt s njom, ali joj se nije javljala. Otišla je kod nje, ali Lašmanova nije otvarala. Vatrogasci su razbili blindirana vrata, gde su istražitelji zatekli jeziv prizor", prenosi list i dodaje da je na lešu bilo više ubodnih rana, a u stanu tragovi krvi.
Anastasija Lašmanova je direktorka kompanije Sea Trade i Mimoza Group koja je pre dve godine kupila tivatski hotel Mimoza. Vlasnik je hotelskog kompleksa Perla, tri restorana u Porto Montenegru i salona lepote u Budvi, navode mediji.
U Crnu Goru je došla pre nekoliko godina i radila je kao konobarica.
Prema nezvaničnim informacijama, iza firme Mimoza Group stoji ruski biznismen Valerij Zadorin. On je vlasnik jedne od najvećih firmi za trgovinu luksuznim proizvodima u Rusiji, kompanije Aroma.
Zadorin je Tivtu, u Krtolima, izgradio luksuznu vilu na Obali Đuraševića, dok je u Porto Montenegru držao svoju jahtu koja takođe nosi ime Aroma.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Videla sam juce slike kako ruse Fjord
Bila sam u njemu davno, lepe uspomene... Kako su dozvolili da propadne onako, a znam da je sagradjen negde sredinom 80tih...i to na kakvoj lokaciji
Mada sta je sve propalo na ovim prostorima...
Valjda ce izgraditi novi hotel??
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Aligator?? Pre dinosaurus!
Isuse kol'ka neman!
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Comment