Nemojte dalje smejaće nam se ova deca,ahahah
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Constantin View PostNekima od nas "prapočeci"
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostNedostaje sarajevska Morava i Drina...LD...
S cigaretom nisi sam"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by MarkoNFL View PostI dalje se pravi Drina.
Nego Zeta... da li se neko seća nje? To su bile cigare!SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by John Dies at the End View PostPort su ubedljivo najgore cigarete koje postoje.Provereno.
Posle nekih ruskih, zaboravio ime, mrzi me da trazim po datotekama/googl-am, jbt kostale 15-ak rub (oko 50centi)
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostJa favorizujem bugarski SREDEC....jbg...bombardovanje, pa šta se našlo dok se na Mokranju nije kupio KENT"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by IndigoPored svakodnevnog ispiranja mozga enonrmnim dozama neukusa, sunda, ljudskih gnjida i otpada danas smo imali priliku videti prvu rijaliti sahranu.
Leb ti jebem...
Psiho u deal-u sa Milomirom i Mitrovicem, izvrsava genocid nad ovo malo sivih celija sto nam je ostalo.
Comment
-
Jesu vam na početnoj stranici Facebooka počele izlaziti novosti za neke stranice koje nikad u životu niste posjetili a kamoli kliknuli like?
Meni juče i danas puna početna nekih stranica koje nikad nisam vidio.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Originally posted by IndigoPored svakodnevnog ispiranja mozga enonrmnim dozama neukusa, sunda, ljudskih gnjida i otpada danas smo imali priliku videti prvu rijaliti sahranu.
Leb ti jebem...
Psiho u deal-u sa Milomirom i Mitrovicem, izvrsava genocid nad ovo malo sivih celija sto nam je ostalo."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Que pasa?
Jos svi pricate u glas, jel to svako svoju pricu prica ili imaju dodirnih tacaka?
Neke gluposti sigurno, al da pitam ipak
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment