Originally posted by Marija81
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
54 ? Sjajno,briljantno...
EDIT: Da sad' se setih NS je 12 .Last edited by Marija81; 24-04-18, 15:48.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
I treba nas u mali mozak, kada smo dozvolili da šačica od nepunih 23% vlada.... i to uz sve krađe glasova i marifetluke
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Dosadašnji predsjednik Filip Vujanović, novim zakonskim rješenjem imaće titulu počasnog predsjednika i zaradu po tom osnovu u iznosu od 70 odsto od plate koju je do sada primao.Tu će naknadu primati do odlaska u penziju ili do zasnivanja novog radnog odnosa.
Comment
-
Crnogorac pa vegetatijanac ...vidi Vladane
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
-
Originally posted by miloolja View Post
Crnogorac pa vegetatijanac ...vidi Vladane
tt
Kazu da, posle izvesnog vremena, covek poprimi neke karakteristike ljubimca i obrnuto.Last edited by kronostime; 26-04-18, 22:00."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Glasajte
Ali morate prvo da se registrujete i odgovorite na 4 pitanjca: koliko bi set trebalo da kosta, za koji uzrat da bude namenjen, koje tezine u sastavljanju..(imate ponudjene odgovore)... Potrebno je 10.000 glasova -.-
ttsigpic
Comment
-
Last edited by nebitan; 27-04-18, 13:52.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Klaymen View PostGde sta kako zbog cega
link?
Evo ga
https://ideas.lego.com/projects/83f1...d-3abc197234fe
ttsigpic
Comment
Comment