Originally posted by MarkoNFL
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View Post
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostSreca pa ne obilazim centar puno, tako da me tenkovi ic ne doticu.
Je l' ovo isto izigravanje kao prosle godine? Opet ce da smaraju sa avionima?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ako je na vučnom vozu znači da ga negde premeštaju a ne žele da oštete asfalt jer guseničar strahovito oštećuje asfalt. Ako ima u NS tenkovska jedinica ili u nekom mestu pored a da se mora proći kroz NS nije ništa čudno.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Klaymen View PostKao da su nam ulice/petevi u boljem stanju pa bi tenak dodatno ostetio asfalt
Kada sam ja sluzio JeNeAaa postojalo je vise kasarni u Ns i okolnim selima (ja sam bio stacioniran u jednom od tih prelepih sela )"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostAko je na vučnom vozu znači da ga negde premeštaju a ne žele da oštete asfalt jer guseničar strahovito oštećuje asfalt. Ako ima u NS tenkovska jedinica ili u nekom mestu pored a da se mora proći kroz NS nije ništa čudno.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Evo pronađoh
A i ovo je dobro...
Comment
Comment