Originally posted by Победа
View Post
Vec neko vreme pokusavate da me etiketirate kao komunistu ili nekog kvazi revolucionara a ja sam jedno dvadeset puta napisao da ne postoji ideologija kojoj bih se priklonio a da mi nesto ne smeta i da se ne krsi sa nekim prnicipima od kojih ne odstupam.
Nekoliko puta sam napisao da nam je potrebno nesto novo, neka vizija, ideja koja ce nas izvuci iz govana u kojem se generalno kao drustvo nalazimo, sigurno spas ne treba traziti u proslosti i istrosenim, prezvakanim sistemima.
U svim tim drzavama zive normalni ljudi, deca, koji zbog nadrkanih amerikanaca i njihovog imperijalizma nemaju mogucnost za iole normalan zivot. Ako odbijes da budes rob momentalno to platis, da li kroz sankcije, ili vojnu intervenciju. Kubancima je bas bilo lose dok nisu dobili internet, eno ljudi nisu ziveli nikako, nisu znali sta je Coca Cola, velike stete u pm
Srbija je divno mesto za kapitalne investicije. Raj za sve inostrane investitore kojima je ovde sve dozvoljeno i koje privlacimo na vestacki nacin gotovo uvek na nasu stetu. Samo cekam dana kada ce to puci i kada ce se neko razneti u tom Learu, Delphiju, Yuri....
Sto se tice izbora, potpuno ocekivano. Ko ce glasati za Zute ponovo?
Neverovatno je da se vec 15 godina u nasoj politici nije pojavio nijedan normalan, dostojanstven covek sa pravom vizijom.
Ovaj ce nas jahati sigurno jos 10, 15 godina a onda ocekujem neku starletu I prve rijaliti izbore u Srbiji...
U to ime...
Comment