Pazi Colke, u NS su me samo iz Merkatora zvali na razgovor. Drugde gde god da sam konkurisao nisam ni dobijao poziv. U Bg-u stagod da mi je bilo povezano sa strukom sam dogurao skoro do poslednjih faza selekcije i tu ispadao od boljih. Idem tamo gde ima posla, a NS je daleko od sjajne sredine za ekonomiste. Mada iz sadasnje perspektive ne bih ni upisao ekonomiju nego saobracaj. I recimo ne bih se ni trudio da ucim nemacki jer je to bilo na silu i dojadilo mi je sto kada menjam skolu ucim neke stvari ponovo, sada bih ucio francuski/ruski i krenuo lepo od nule.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ne bih se slozio da je bez identiteta. Ja sam se apsolutno pronasao. Nista vece, nista manje, a najbitnije je da je spor grad, spor zivot, sto mi odgovara milion posto. Sa drugom konstatacijom da. Buseva do Bijeljine isto koliko I za Beograd. Cetvrtina smera iz RS. Ali sve su ok ljudi.sigpic
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostGrad je lep, al nema dusu.
Jbg buraz. Da je samo problem sa ekonomijom, nego I sa 100 drugih zanimanja.
Beograd ima dusu, samo ti nisi upoznao prave ljude iz BGahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostSalim se ja Boko. Sprdam Marica malo. Prodao se prelagano.
Kad dodjem do BGa, javljam se da me upoznas sa pravim ljudimahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Svaki veci perspektivan grad gubi identitet zbog dosta ljudi koji dolaze sa strane.Na to sam mislio moj Colke, ti si se samo privikao na novonastalu situaciju.
Subjektivno Nis se jos kako-tako po tom pitanju dobro drzi, Bosanci i Crnogorci ih zaobilaze u sirokom luku.
P.S.Ja i Uros ne zaboravljamo sto si nas ispalio pocetkom oktobra.
Comment
-
-
Originally posted by bojanaBG View PostBegrad je najlepsi grad
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostSvaki veci perspektivan grad gubi identitet zbog dosta ljudi koji dolaze sa strane.Na to sam mislio moj Colke, ti si se samo privikao na novonastalu situaciju.
Subjektivno Nis se jos kako-tako po tom pitanju dobro drzi, Bosanci i Crnogorci ih zaobilaze u sirokom luku.
P.S.Ja i Uros ne zaboravljamo sto si nas ispalio pocetkom oktobra.
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostProdana dusa. Kazem ja.
Ja sa u Svilajncu letos bio 2 I po meseca. On u Nisu nije toliko skrpio za celo skolovanje.Last edited by Constantin; 09-11-17, 23:37.
Comment
Comment