Originally posted by Ivan_pg
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
-
Originally posted by Sandugp View PostSamurajko - sto si postao Lord Samuraj?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Nerealan View PostBaš. U inostranstvu se zove lane, ta tek nije ni za šta. Doneli mi odozdo, ali i ona kao što kažeš, ne valja. Mislim da je sa njom priča kao i sa mnogim stvarima, da joj postepeno i minimalno menjaju recepturu kako bi došli do smanjenja troškova.
Comment
-
Sto pozdravljas? Pozdravi i za tebe....
Samo nemoj sada da mi napises da je ovo neki oprostaj ili sta vec?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostNe opustaj se previse, zaboravljas da si i ti dio slagalice tripletara.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostNi koka kola nije sto je bila,uvijek je je bila djubre ali je vrijedilo to malo jetre sto nagrdi jer je bila ukusna,osvjezavajuca.Sad moze samo da sluzi za skidanje rdje.
Originally posted by Bane je View PostKaže brat da nije isti ukus Coca-Cole iz flaše 1.25 i 2L.Last edited by Nerealan; 25-09-17, 19:57.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Cocta & Jupi rulz.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Princoni View PostPa ne znam brate, vidis da me diskriminisu . Moguce da planiraju da me postave na neku najvisu funkciju, pa nece kredibilitet da mi naruse. Mada, ja bih tu funkciju prepustio Mari da ona malo banuje na svoj osecajŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Lord Samuraj View PostA ko su Gospoda?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment