Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shanghai Rolex Masters 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• заслужио је Агут један успех, увек је озбиљан и добро припремљен за игру, не кревељи се и не глупира се....

што се Нолета тиче, види се да није јешто чист у глави... све лепо игра, али често оде фокус, да ли је ментално истрошен или те паузе учиниле такво стање, за знам... све велике успехе је постигао великим напорима, кад хоће да игра опуштено, делује лоше...
    sigpic

Comment

• Marejev push je ocekivan i potpuno normalna stvar. Sta bi njemu znacila i jedna jedina nedelja na prvom mjestu. On ne moze da juri istoriju, da zavrsava godinu cetiri, pet ili sest puta na prvom mjestu kao Novak, on ne moze imati 250 nedelja provedenih na prvom mjestu, ali sam dolazak na celo pa i nedelju dana znaci da je bio prvi reket svijeta u jednom trenutku i onda ce svi pricati bivsi prvi teniser svijeta, to ostaje u knjigama. To je velika stvar za njega i nema nista cudno sto ce igrati sve do kraja sezone. Ima on sansu i ako Novak zavrsi godinu kao prvi reket svijeta da posle Pariza bude nedelju dana prvi i potpuno je razumljivo sto to juri. Novaku nije nikakav problem ako ne bude prvi nekoliko mjeseci, ali zavrsiti godinu kao prvi mora biti jedan od prioriteta sezone. Ako ovu godinu zavrsi kao prvi stize Federera, to je velika stvar. Sampras je na sest, Federer na pet godina.
      sigpic

Comment

• Nemam reci

Comment

• Hahaha kakav izbor udarca, ne zasluzuje da dobije ovo. Sramota.

Comment

• E ovo je vec klasicno samoubistvo, i ne zasluzuje nista sa ovakvim pristupom.
            sigpic

Comment

• E Nole...

Mi-4c

Comment

• Sansu da zatvori gejm on pretvori u sprdnju

Comment

• све је јасно, нема кондиције, није у форми.....ничија није горела до зоре...
                  sigpic

Comment

• Strašno kakve greške.

Mi-4c

Comment

• Hahahaha ovo mora biti namjerno, nemoguce je da ove stvari radi posle ribrejka i posle meca u kojem je igrao sasvim dobro. Cetiri zicera kao amater igra odjednom.
                      sigpic

Comment

• Pravi stetu Zverev sa mlakim udarcima pravi stetu Agut sa ravnima, ajte molim vas.

Comment

• Novak u onom modu kao protiv Vavrinke, igra bas onako kako protivniku odgovara. Bolje da izgubi, ovo je ruzno gledati, neka ne igra do kraja sezone ako mu se ne igra, jbs prvo mjesto.

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Comment

• "Svi me pitaju,
                            ća mi je.
                            A, ja im kroz pismu pričam.
                            Droga mi je, droga me je zela."
                            Let 3

Comment

• Drugi put u poslednje vreme da gubi mec u kome je bio bolji.
                              Glava nije tu. To je ocigledno. Ako i ovu brejk loptu procerda, nema mu spasa.

Eto, eto, kakve su to greske....
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Uvijek njemu Ahut pravi probleme, ali nikad nisu igrali na ovako brzoj podlozi
                                sigpic

Comment

Working...