Zato je ovakav rezutat, Novak je bolji sa osnovne. Podloga je kao 2014. rekao bih, mozda cak i najbrzi Masters ove sezone.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Shanghai Rolex Masters 2016.
Collapse
X
-
-
Natavno da je u ovom trenutku najvaznije da kraj godine zavrsi kao prvi, a za sledecu cemo videti, polako ne zurite.
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
To je mnogo glupo pravilo,covek je citave sezone bio prvi I na kraju moze biti Endi prvi na kraju godine...
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ ТапатокаOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nikakav beneficiran radni staz mi nece pomoci, ubijas me Novace
ttLast edited by miloolja; 15-10-16, 10:53.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Bas je cvrst Agut.
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ ТапатокаOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Dobar tenis, izuzetno brzi uslovi i Ahut koji sa tim ravnim udarcima pravi stetu, Novaku samo malo koncentracije fali, sve ostalo je ok. Kad bi udarao ravno kao na pocetku sezone ne bi se ovoliko mucio, ali taj nivo sigurno nema. Servis je problematican isto jer s njim ne dobija lake poene, a Ahut s druge strane servira izvanredno.sigpic
Comment
Comment