Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Cooper View PostNavijali su i oni za neki drugi klub 5 celih sezona, pa ništa
Realno, ko god voli sport prirodno tokom utakmice izabere jedan tim da navija.
Meni je drago što je gro neutralnih izabralo Trinkijevu četu.
Nadam se da će bar da obrišu ovu baljezgariju.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Ne zna se još uvek ništa. Kao što videsmo i bez njega smo itekako konkurentni, prvu smo dobili sa 5 razlike, drugu izgubili sa 3.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Šta da ti kažem, ja ne bih rekao. Čak bih rekao da bez Džoa dobijamo na dva, tri poseda razlike, a sa njim ide 10+.
Da dopunim, dobili bi i sinoć da Stratos nije isključen 7 minuta pre kraja utakmice.Last edited by dekkard; 31-03-19, 10:08.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostŠta da ti kažem, ja ne bih rekao. Čak bih rekao da bez Džoa dobijamo na dva, tri poseda razlike, a sa njim ide 10+.
Da dopunim, dobili bi i sinoć da Stratos nije isključen 7 minuta pre kraja utakmice.Originally posted by Stojanče View PostMislim da ćemo u majstorici već u trećoj četvrtini rešiti pitanje pobednika. Očekujem torpedovanje Berona i Riversa, kao i egzibicije Filipa Čovića koje će do ludila dovesti igrače Partizana."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment