Ma prošao ga, pa ipak odlučio da padne. Smejurija. U stvari nije, moglo je da odluči utakmicu, srećom nije.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Antona View PostSapleo se o Lazinu nogu3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostKronose faul kao i onaj Renfroa u finalu tad si prihvatio da sudija nihe video, nemoj sad.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostKronose faul kao i onaj Renfroa u finalu tad si prihvatio da sudija nihe video, nemoj sad."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Faul ili ne, iluzorno sada izvoditi zaključke šta bi bilo kad bi bilo.
Tu smo negde po kvalitetu. Kad smo kompletni i sa Markusom u igri možemo se pošibat sa vama bez problema.
Biće itekako zanimljivo, da ne kažem napeto u polufinalu. Odlučiće inspiracija pojedinaca, ja se nadam, Trinkijeva moć i znanje u odnosu na Tomića.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostFaul ili ne, iluzorno sada izvoditi zaključke šta bi bilo kad bi bilo.
Tu smo negde po kvalitetu. Kad smo kompletni i sa Markusom u igri možemo se pošibat sa vama bez problema.
Biće itekako zanimljivo, da ne kažem napeto u polufinalu. Odlučiće inspiracija pojedinaca, ja se nadam, Trinkijeva moć i znanje u odnosu na Tomića.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostHoće li neko da urasi ovog provokatora?
Renfroa umalo teže povrdelili on zajebava po glavnim topicima, umesto da poželi momku brz oporavak.
Jadno i za njegove standarde.) level Čakarević bednik...ili možda bednik kao pecaroš, ili, ili...
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Pa ovo su te situacije koje sudije nekad sviraju, a nekad ne. Mnogo blazi kontakt nad Renfroom je okarakterisan kao faul protiv Mornara i zato i jesu bili onakvi komentari posle tog meca.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Cooper View Post.
Edit: kakav je lazic tigar, ovo ne moze svako da uradi, namazanoLast edited by Nemam_ti_kad; 03-03-19, 21:37.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostFaul ili ne, iluzorno sada izvoditi zaključke šta bi bilo kad bi bilo.
Comment
-
Upravo kreće utakmica FMP - Olimpija, koja može dati odgovore na mnoga pitanja. Utakmici prisustvuje i jedan od najuspešnijih trenera FMP-a Dušan Alimpijević.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment