Zanimljivo da se Džikiću broje godine koje je radio kao asistent ali ne i titule/trofeji.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hajde direktore PMF pokaži svoj matematički proračun...nemoj samo da te ispravljamo kao Bogoslavova.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Nisam ja pricao o godinama....prosto se Dzile zatarabio u ovoj ABA ligi...Budocnost i evroligaski izlog mu je bio put ka nekom vecem evropskom klubu ali s obzirom kako je krenulo, tesko...Samo agent nije bas toliko bistar da to prokljuviLast edited by ZvezdaIznadSvega; 25-12-18, 11:52."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Kojim to argumentima....slobodan si kad god hoces, na bilo koju temu...Sad ti podmeces, nemam nikakve veze sa brisanjem postova juce, nek ti Constantin potvrdi, naprotiv bas sam se radovao argumentovanoj raspravi na temu brenda...
Inace, na temu...Meni je Dzile izuzetno simpaticna pojava, elokventan recit, prica engleski kako nijedan nas trener nece za zivota, zbog svog muzickog ukusa, odnosa prema protivniku i u pobedi i u porazu....masu stvari bih jos mogao da nabrojim ali to nema nikakve veze sa mojim misljenjem o trenerskim dometima njega i Obradovica...Mozda me buducnost demantuje ali trenutno to tako vidim...Last edited by ZvezdaIznadSvega; 25-12-18, 12:25."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Bas kosmarna sezona za navijace Buducnosti ali jbg kosarka je takva , sport je takav. Sto se Aba lige tice , mislim da nismo za titulu ove sezone. Ne kazem da je nemoguce ali realno malo vjerovatno. Evo u narednom kolu , u Pioniru, pod pritiskom publike mozete vidjeti sve mane naseg tima.
Dovoljno ce biti da se igraci Zvijezde rastrce po terenu i odigraju na nivou njihovog prosjeka ove sezone. Uz energiju sa tribina bas su nam male sanse. U narednom mecu jasno je da se vi pitate i samo vasa ne angazovanost moze biti neki nas put do eventualne pobjede.
Vjerujem da ce taj mec biti prekretnica sezone kako god da se zavrsi. Ukoliko izgubimo, mislim da nekome u klubu nece doci deda mraz u posjetu za novu godinu. Ukoliko dobijemo, dobicemo inekciju i vjeru da ipak mozda nije sve izgubljeno.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostBas kosmarna sezona za navijace Buducnosti ali jbg kosarka je takva , sport je takav. Sto se Aba lige tice , mislim da nismo za titulu ove sezone. Ne kazem da je nemoguce ali realno malo vjerovatno. Evo u narednom kolu , u Pioniru, pod pritiskom publike mozete vidjeti sve mane naseg tima.
Dovoljno ce biti da se igraci Zvijezde rastrce po terenu i odigraju na nivou njihovog prosjeka ove sezone. Uz energiju sa tribina bas su nam male sanse. U narednom mecu jasno je da se vi pitate i samo vasa ne angazovanost moze biti neki nas put do eventualne pobjede.
Vjerujem da ce taj mec biti prekretnica sezone kako god da se zavrsi. Ukoliko izgubimo, mislim da nekome u klubu nece doci deda mraz u posjetu za novu godinu. Ukoliko dobijemo, dobicemo inekciju i vjeru da ipak mozda nije sve izgubljeno.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostKojim to argumentima....slobodan si kad god hoces, na bilo koju temu...Sad ti podmeces, nemam nikakve veze sa brisanjem postova juce, nek ti Constantin potvrdi, naprotiv bas sam se radovao argumentovanoj raspravi na temu brenda...
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostBas kosmarna sezona za navijace Buducnosti ali jbg kosarka je takva , sport je takav. Sto se Aba lige tice , mislim da nismo za titulu ove sezone. Ne kazem da je nemoguce ali realno malo vjerovatno. Evo u narednom kolu , u Pioniru, pod pritiskom publike mozete vidjeti sve mane naseg tima.
Problem sa Dzikicem je sto on ima svoj sistem bez obzira na igraca koje ima. Prakticno igra isto kao i prosle godine Earl/Landry i Danilo se izvlace spolja i sutiraju i to je to. Bitadze nije ni dobio loptu pod kosem, a on itekako u reketu moze da pocini stetu. Takodje, jednostavno ne ume da menja igrace kako treba, da su mu na terenu oni koji su raspolozeni za igru. Prosle sezone Danilo Nikolic i Sehovic se nisu ni videli, sve poene davali su centri i plejmejkerski duo.
Mozete vi da otpustate i dalje, ali se pazite, to samo znaci produzavanje vremena za uklapanje tima. Takodje, otpustanje nekog domaceg igraca je samoubistvo, nijedna ekipa koja je bila legija stranaca nije uradila nista. Pogotovo ne stranaca od kojih svaki moze da ubaci 20+ poena na mecu.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Logicno da KKCZ ne uzima pojacanja posto imamo 12-0 i kos razliku sam Bog pitaj koliku. Da li ce doci back up, pa neam pojma. Cedevita je odustala od titule ali ne i od EC sto je dovoljna reklama za njih. Buducnosti je mozda ovo i dobro, moci ce laganije da udju u drugi deo sezone, nebitno sa kog mesta, mogu da se uigravaju, mada mislim da ce biti jos tu promena...Partizanu treba bar jedan ako ne i dva kvalitetna igraca da bi mogli uopste da priprete..Miloje je trener godine sa Tomicem za sad i skidam kapu,ostali su manje vise kriticni i u borbi za opstanak...jedna mala dobra serija ili losa donece skroz drugacije situacije.
Zasad na visni ali i iznad ocekivanja su mi samo Mega,KKCZ i Krka, ostali ispod ocekivanja i bez igre...i bez zelje da nesto vise urade...mozda jedino kkp zeli nesto vise, ostali da opstanu...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostIako Džikić radi 14. godina duže od Saše nikako ne sme u istu rečenicu sa Sašom. Jbt vi poredite trenera čiji je najveći uspeh u karijeri činjenica da je bio asistent nekada lani u Minosoti i čiji je najveći uspeh kao trenera osvajanje ABA lige ispred KKCzv koju je vodio pri tom apsolutni početnik i nemac autoriteta pred celim svetom.
Gledaj bre ovo:
Džikić - As head coach:
FIBA EuroChallenge winner (2011)
ABA League champion (2018)
4× Slovenian League champion (2008, 2010, 2011, 2014)
3× Slovenian Cup winner (2008, 2014, 2015)
Montenegrin Cup winner (2018)
3× Slovenian Supercup winner (2008, 2010, 2014)
Obradović - As a head coach:
German League champion (2006)
4× German Cup winner (2007, 2013, 2014, 2016)
German League Coach of the Year (2015)
FIBA EuroChallenge All-Star Game (2006)
Russian Cup winner (2018)
Ukrainian Super League champion (2012)
EuroCup Coach of the Year (2018)
Nemoj da se sprdamo.
Comment
-
Saša Obradović je tri klase bolji trener od Džikića, ko tvrdi suprotno neka porazmisli da prati karling ili pikado pošto košarku definitivno ne razume.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment