Ako Buducnost bude imala skor 0-30 nista od toga,navijajmo svi za Buducnost veceras.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostOvo bi dobro bilo ali je malo vjerovatno....
https://www.cdm.me/sport/kosarka/aba...ta-u-evroligi/
Svakako bi svi klubovi trebalo da se bore za zajednicki interes a ne da jedni drugima postavljaju nogu za saplitanje kao sto su neki radili....
Njemačka nema finansijski dovoljno moćne druge klubove koji mogu biti konkurentni u Evroligi. Primjera radi, budžet berlinske Albe manji je od deset miliona eura, a zbog zakona u Njemačkoj vezanih za strogo oporezivanje i organizacione uslove, samo mali dio te cifre ide na plate igrača.Ta Alba ima bolji tim nego Cedevita i Partizan zajedno. U ABA inace sve vrvi od finansijske mocnosti, da li Cedevita sa gomilom prosecnih stranaca cak i za EC nivo, da li Partizan sa dva rukija i gomilom domacih igraca koji igraju za male pare, jedino Zvezda i Buducnost imaju kakve - takve sastave i opet Buducnost ima 0-5 u EL.
Da ne pricam koliko bi ozbiljno bilo da se u hodu menjaju pravila za sledecu sezonu. Cirkus od clanka.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Sta ovo bi sa Cibonom? Taman poveli 15 razlike, rek'o imaju zalihu za neizvesnu zavrsnicu i onda Partizan pravi seriju od 15:0 za 3 minuta.Evo jos serija traje, 21:0. Dajte malo ozbiljnosti.
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Brown odigrao bez greske, vidim.
Partizan je danas nastupio u sastavu:
Paige, Nikolic
Marinkovic, Gegic
Sy
Zagorac
Landale
Gagic nije igrao, Jankovic bolje da nije, trojica zakucana na klupu. Mogu misliti kakva je Cibona kada je izgubila od ovog sastava. Mislim da bi i Canak imao sada 6-1 da nije bilo povrede Zagorca. Bez njega vi retko koga mozete da dobijete u ligi.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Gagatar bas slabo igra poslednje dve tekme. Da li je do povrede ili cega vec, Jankovic moze da pokrije 5, a kada se Novica vrati+Si moze da igra na 4 moguce da nece vise da igra od 10-15 minuta po mecu sem ako mu nije dan.
Braun je bivsi igrac verovatno, kapiram da ce sada da se gura Gegic a i treba.
Mene vise interesuje sta se to desava sa Novicom. Bolje partije Jankovica ocekujem kroz mesec-dva jer je van forme. Covek je valjda tek u drugoj polovini oktobra krenuo da trenira sa ekipom ak se ne varam.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostGagatar bas slabo igra poslednje dve tekme. Da li je do povrede ili cega vec, Jankovic moze da pokrije 5, a kada se Novica vrati+Si moze da igra na 4 moguce da nece vise da igra od 10-15 minuta po mecu sem ako mu nije dan.
Braun je bivsi igrac verovatno, kapiram da ce sada da se gura Gegic a i treba.
Mene vise interesuje sta se to desava sa Novicom. Bolje partije Jankovica ocekujem kroz mesec-dva jer je van forme. Covek je valjda tek u drugoj polovini oktobra krenuo da trenira sa ekipom ak se ne varam.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
Comment