Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA League 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nego neka se navikavaju na ovakva tamburanja.
    Ovako bambusaju EL ekipe.

Puno puno sreće u Evroligi.
    Zaista će vam trebati.

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
      Moraš da ga shvatiš, ponestaje mu timova za navijanje.
      Dekkard u sridu...šta da vam kažem, ne treba obraćati pažnju na postove osobe koji gleda da na svaki način omalovaži pobedu i igru Zvezde i to ne samo u basketu nego i klikeri da su u pitanju...ako se igra kakvo takmičenje a učestvuje Zvezda.
      Meni čak po nekad to deluje i simpatično (po nekad, ne stalno) ali je patern takav kao kod kakve mašine, možda bi trebalo da pre objavljivanja posta odogvori na logičko pitanje
      Last edited by nebitan; 07-10-18, 21:45.
      Spoiler
      Ako mi časi smrti postanu bliski,
      I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
      Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
      Nije umio da odstupi,
      Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
      Pao unapred, a ne unazad,
      I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
      Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by Guthrie View Post
        Zvezda je legija stranaca, a partizan sa Gegicem, Nikolicem, Lendejlom, Pejdzom i Sijem nije(a dovode i beka amera).
        Isto tako nije buducnost sa 2 bosanca, francuzom i 3 amera, samo je zvezda.
        Petostruki arsini, idemo delijee, obaj, grobosi...
        Jednim Bosancem, jednim Slovencem da budemo precizni.
        Last edited by nebitan; 07-10-18, 20:37.
        Spoiler
        Nije umio da odstupi,
        Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by bounty hunter View Post
          Naravno, ali Budućnost je tim od prošle godine kome su dodati neki strani igrači. kostur tima čine Ivanović, Gordić, Popović, oba Nikolića, Barović, Šehović...
          Nije promenjen kompletan tim kao kod Cedevite i Zvezde. Kod ova dva tima je sve novo - od trenera do glavnih igrača. Kratkoročno, ko se više otvori i kupi skuplje strance taj je bolji.
          Pogledaj Zvezdinu šestoricu stranaca - to su svi koševi, skokovi, asistencije... sve. Domaća baza je skup statista koji kao tu nešto trčkaraju, kao i oni igraju.
          Metalac iz Valjeva da kupi 6 stranih reprezentativaca svojih zemalja kao što je to učinila Zvezda, i oni bi bili ozbiljan takmac.
          Koliko dugoročno se to isplati... videćemo. Nema šta da razvijaš svoju školu, nego praviš instant ekipe. To sa Cedevitom i Zvezdom može da bude dobar eksperiment, ali i recept za sve regionalne klubove.
          Buducnost je tim koji je doveo 5 stranaca (4, ako racunamo samo van ex - yu igrace). Oni i Gordic i Ivanovic su im sad glavni igraci. Cak i to sto pricas je tesko za sprovesti jer bas treba da budes genijalan trener pa da uklopis 11 bitnih igraca u sastav.
          Metalac da ima Sya, Vaughna, Williams - Gossa ili da moze da dovede Paigea, Landalea, Nikolica, Zagorca bio bi favorit za plasman medju 4 najbolja u ABA ligi. Ne moze tako da se gleda, sta bi bilo kad bi bilo. Dobar primer je Partizan od pre neku sezonu, krenuli sa krs timom pa doveli trojicu stranaca uz Murica i Velickovica i eto ih skoro medju 4. A bili su poslednji tim u ligi.

Ta Cedevita je napravila jeftiniji sastav od Buducnosti. Ko je tu bas dobar igrac? Neki su i razoracenja i vec su napustili tim. A produzetak ugovora sa okosnicom tima je sigurno kostalo Buducnost.

Sav post ti se svodi na to da je Zvezda prepuna para i da je dovela skupe igrace. U redu shvatili smo, ne moras da uvijas u providnu foliju kad se sve vidi. Takav je zivot, surov i nepravedan, nepravedno je sto Zvezda ima vise od ostatka lige, nepravedno je i sto Partizan ima vise od drugih domacih klubova. Zvezda prosto ima lepse ime i prirodno je da ima vise para.
          You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Gegic je zalog za buducnost, bice verovatno kasnije u toku sezone pozajmljen. Smesno ga je porediti sa drugim ''strancima'' koji imaju veci uticaj na ekipu.

Nikolicu je otac Srbin, tako da ne znam kako bi se on mogao smatrati strancem.
            Last edited by Ricma; 07-10-18, 20:41.

Comment

• Manite se prebrojavanjem krvnih zrnaca.
              U ABA ligi ne postoji termin stranac.
              Pogotovo nisu stranci svi ovi sa exYU pasošem.

Comment

• Originally posted by Ricma View Post
                Gegic je zalog za buducnost, bice verovatno kasnije u toku sezone pozajmljen. Smesno ga je porediti sa drugim ''strancima'' koji imaju veci uticaj na ekipu.

Nikolicu je otac Srbin, tako da ne znam kako bi se on mogao smatrati strancem.
                Pa kao i Dončić, da li je taj Aleksej igrao za Srbiju ili Sloveniju?
                Da li je taj Gegić igrao za Srbiju ili za BiH?
                Dončiću je otac Srbin iz Kraljeva ali je on odabrao i sportsko i (da kažem) rezidentno državljanstvo Slovenije.
                Spoiler
                Nije umio da odstupi,
                Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
                  Pa kao i Dončić, da li je taj Aleksej igrao za Srbiju ili Sloveniju?
                  Da li je taj Gegić igrao za Srbiju ili za BiH?
                  Dončiću je otac Srbin iz Kraljeva ali je on odabrao i sportsko i (da kažem) rezidentno državljanstvo Slovenije.
                  To je tačno, ali jesi li mu video mamu? [emoji16]

Comment

• U pravu je Bounty ...evo i Tomić se slaže

https://twitter.com/kalezv/status/1049015521767817218

Comment

• Kakav je gospodin ovaj Tomić, svaka čast. Zna posao za razliku od Alimoijevića.

Comment

• Originally posted by Samo Zvezda View Post
                        U pravu je Bounty ...evo i Tomić se slaže

https://twitter.com/kalezv/status/1049015521767817218
                        Ouch!
                        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Vidim svi kritikuju kondezaciju u hali Moraca . koja ce se u hodu resavati .ali niko bas da pohvali kako je odradjen sistem za izlaz tj brzu evakuaciju iz iste.

Comment

• Originally posted by L a z a R View Post
                            Vidim svi kritikuju kondezaciju u hali Moraca . koja ce se u hodu resavati .ali niko bas da pohvali kako je odradjen sistem za izlaz tj brzu evakuaciju iz iste.
                            He he dobra ti je ova fora.

Comment

• Originally posted by Ivan_PG View Post
                              He he dobra ti je ova fora.

Comment

• Kако те није срамота ??

* celodnevni opus (originalno postavljeno) od bounty hunter
                                Last edited by Пера Ложач; 08-10-18, 08:28.

Comment

Working...
                                X