Markota i zvanicno u Cedeviti
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Još jedan krš u rangu onog nesretnika što su ga doveli prošle godine pa otpustili i pre no što je odigrao išta.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Nakon odgledane utakmice Mege i Igokee mogu da sumiram utiske, što o igri Mege, što o, nakon ove partije sasvim izvesno, nesuđenom pojačanju Ennisu. Mega se u priličnoj meri oslanja na doprinos dva igrača Bitadzeu i Čančaru, kojima se sporadično priključuju Rebić, Fundić i Ennis. Ovaj poslednji, koji je svekolikoj ciganskoj populaciji bio u fokusu jer je figurirao kao potencijalno pojačanje, je sad se može reči ništa više od ABA ligaškog igrača, postoji samo dok utakmica ne dođe u clutch time, a onda ne može da finišira ni ulazom, a šut sa distance nije postojao celu utakmicu (0/4 za tri). Većina od ovih 7 asistencija nisu rezultat nekog fantastičnog pregleda igre i pravovremenog dodavanja u pozicionom napadu, možda je bila jedna ili dve takve asistencije, ove ostale su proizvod ili poslednjeg pasa kada se pravi višak u napadu, ili posle kontre. Sklon je izgubljenim loptama i pored ove tri još toliko puta je bio na ivici da izgubi loptu. Zaključak, nije ni za jedan EL klub, pa ni za Zvezdu.Last edited by dekkard; 09-12-17, 18:10.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNakon odgledane utakmice Mege i Igokee mogu da sumiram utiske, što o igiri Mege, što o, nakon ove partije sasvim izvesno, nesuđenom pojačanju Ennisu. Mega se u priličnoj meri oslanja na doprinos dva igrača Bitadzeu i Čančaru, kojima se sporadično priključuju Rebić, Fundić i Ennis. Ovaj poslednji, koji je svekolikoj ciganskoj populaciji bio u fokusu jer je figurirao kao potencijalno pojačanje, je sad se može reči ništa više od ABA ligaškog igrača, postoji samo dok utakmica ne dođe u clutch time, a onda ne može da finišira ni ulazom, a šut sa distance nije postojao celu utakmicu (0/4 za tri). Većina od ovih 7 asistencija nisu rezultat nekog fantastičnog pregleda igre i pravovremenog dodavanja u pozicionom napadu, možda je bila jedna ili dve takve asistencije, ove ostale su proizvod ili poslednjeg pasa kada se pravi višak u napadu, ili posle kontre. Sklon je izgubljenim loptama i pored ove tri još toliko puta je bio na ivici da izgubi loptu. Zaključak, nije ni za jedan EL klub, pa ni za Zvezdu.
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostGresis ,gresis silno sine ! Mi ga i ne uzimamo da bi kidao u EL ove godine ,potpisuje se na 3 god ,da bi sledece kidao u EL i da na kraju zaradimo na njemu ....U aba ce biti odlican“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Ma ne kudim, gledam šta je najbolje za Zvezdu, a ne za tamo nekog menadžera koji bi da se ratosilja igrača koji objektivno nije za ovaj nivo takmičenja u kojem mi učestvujemo. Moramo malo više sebe da cenimo i to što jedini pripadamo eliti i u skladu sa tim takvi i igrači da nam dolaze. Rekao sam već više puta koje je rešenje po meni, videti još neko vreme da li može suva drenovina da se iscedi iz Radičevića, ako ne, okrenuti se pravim opcijama za nas, u Grčkoj, Turskoj, Francuskoj, nije Zalizani jedini menadžer na svetu pa da mora samo od njega da se pazari, na kraju krajeva i on kad bude video da ima konkurenciju nudiće bolje igrače pod povoljnijim uslovima, nego do sada.
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostMa ne kudim, gledam šta je najbolje za Zvezdu, a ne za tamo nekog menadžera koji bi da se ratosilja igrača koji objektivno nije za ovaj nivo takmičenja u kojem mi učestvujemo. Moramo malo više sebe da cenimo i to što jedini pripadamo eliti i u skladu sa tim takvi i igrači da nam dolaze. Rekao sam već više puta koje je rešenje po meni, videti još neko vreme da li može suva drenovina da se iscedi iz Radičevića, ako ne, okrenuti se pravim opcijama za nas, u Grčkoj, Turskoj, Francuskoj, nije Zalizani jedini menadžer na svetu pa da mora samo od njega da se pazari, na kraju krajeva i on kad bude video da ima konkurenciju nudiće bolje igrače pod povoljnijim uslovima, nego do sada.
Comment
Comment