Kako je Čović u napadu urnisao Goosa, to je za pričanje. Ima Goos svakako dobre stvari u igri ali nije on za neki viši nivo košarke, bar za sada.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Bobinator BM13 View PostKako je Čović u napadu urnisao Goosa, to je za pričanje. Ima Goos svakako dobre stvari u igri ali nije on za neki viši nivo košarke, bar za sada.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Da ne prođe bez ijednog komentara, prilično brutalno rašrafljivanje Mornara od strane Mege. Reba nije više beba odigrao ko matori, Čančar uzeo pelcer od repke, Ennis prava all round partija, popunjava sve kolone i Bitadze najveći talenat u ABA. Kod Barana izgleda nisu baš najbolji odnosi među igračima, a i braća Pavićević ne ulivaju neko poverenje ni postavkom igre, a i čudnim izjavama "da im je bitno da samo lepo ugoste ostale timove"??? Lepa tekma, sve u svemu.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by djuras View PostIzvinjavam se, pogresan izbor reci.
Ali pitanje ostaje. A taj model protiv koga se ti zdusno boris je zapravo ono sto je oduvek i bilo na ovim prostorima...4-5 najboljih srpskih ekipa igraju najjace takmicenje(nekad liga stare Jugoslavije a danas ABA), dok ostali igraju u nizem rangu i traze svoju sansu za napredak.
Srbija je tolika kolika je, nema tu prostora za vise klubova, niti mi sad imamo tako brojne talente koji eto ne mogu da dodju do izrazaja zato sto je Zrenjanin npr. odigrao 2 tekme godisnje sa Ergonomom umesto sa Zvezdom.
Nastavićemo kad bude prilike, da ne idemo sad u off, pa kad se otvori tema ponovo, rado ću ti preneti kako gledam na taj fenomen.
Pozdrav.
Comment
-
-
Originally posted by canarian View PostI jedan i drugi nabijaju statistiku pa ljudi koji nisu gledali mec ili nemaju pojma o kosarci mogu da pomisle da su oni ne znam sta. FC to radi jer je njegova lopta i tu trener ne moze nista, a Goss i Miller imaju dobru statistiku jer je to Mutin trademark. Svi plejmekeri kod njega su imali zivotne brojke, ali se nisu mnogo trudili u odbrani.
Comment
-
Originally posted by canarian View PostKako vam se dopada Fundic? Prilicno atipican igrac.
kosarku igra samo zato sto je gradjen kao sifonjer
to prolazi u kls i malo slabije u aba, ali za bilo sta ozbiljnije bi morao da ubaci i neki kosarkaski skill u repertoar
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostMa olupine od igrača, za tim koji se bori za opstanak, šta će nekom plej sa 28 poena a drugi sa blizu 30 asistencija na tri meča, eno i Ročesti daje toliko koševa a odbrana nula, bas bzv. A sad bez zezanja nije teško reći nisam bio u pravu, dobri su igrači i ako im se dovede petica tim za sam vrh.
B2: Kakav sam vrh, slican tim imaju i Cibona sa Zoricem i Tomasom i dva amera, Olimpija sa Morganom i Oliverom pod kosem, 80% lige je tu negde.
Originally posted by djuras View Postdeblo bez trunke talenta
kosarku igra samo zato sto je gradjen kao sifonjer
to prolazi u kls i malo slabije u aba, ali za bilo sta ozbiljnije bi morao da ubaci i neki kosarkaski skill u repertoarYou see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by canarian View PostB1: Dobro je sto si napisao bez zezanja, pomislio sam da ozbiljno poredis velicinu kao sto je Roch sa dva koledz igraca.
B2: Kakav sam vrh, slican tim imaju i Cibona sa Zoricem i Tomasom i dva amera, Olimpija sa Morganom i Oliverom pod kosem, 80% lige je tu negde.
Interesantno je sto ga je Misko uzeo. Nema ni 2 metra, a moze da igra samo pod kosem.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostDobro, mozes li ako te ne mrzi da mi daš tvoju ptognozu Partizana ove sezone i da li su plej of ekipa i po tebi prva 4 mesta na tabeli?You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by canarian View PostNapisao sam vec, od 4. do 10. mesta. Sto je prilicno razumno, nerazumno bi bilo da se spustam na nivo dece od 12 godina i proricem ne bi li nekad ispao da sam u pravu.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostDruze to je baš širok plasman, mislim tako mozes za sve reći osim mozda Zadra. Ja mislim da ako dovedu peticu vrlo ozbiljan tim.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by canarian View PostPa ja i mislim da su osim Zvezde i Cedevite maltene sve ekipe tu negde. A ako vec pricamo o mojim prognozama, mislim da ce Zvezda i Cedevita da se bore za 1. i 2. mesto, a Buducnost i Megu vidim ispred ostalih ekipa (Cibona, Partizan, Igokea, Olimpija, Mornar). Najmanje sansi dajem MZTu, Zadru i FMPu, sa tim sto mislim da je MZT najlosija ekipa lige trenutno.
Comment
Comment