Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA League 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Samo Zvezda
    replied
    Originally posted by hallucinogen12 View Post
    Rekao je da je cuo tu pricu, izgleda zbog ukupne atmosfere.
    Evo cele emisije i moram da priznam da je odlična .Očekivano , Gavrilo Pajović nije vredan pomene . Stav mi smo super oni su krivi , nema veze sa zdravim razumom .I naravno , potpuna podmetačina oko Trinkijerija

Sa voditeljem i novinarom se slažem u verovatno 90% izrečenog . Jedino gde se baš ne slažemo je olako prelaženje sa priče o prošlosenzoskoj seriji koja i te kako ima veze sa ovogodišnjom .Prosto , mnogi su napravili grešku misleći da je jedini negativac iz te serije Nebojša Čović i da će većina zvezdaša progutatitu tu priču .Ono ...Alimpije , Lesor promašio kucanje .Nije bilo baš tako , što jasno govori neverovatno interesovanje za utakmice u Bg-u.

Last edited by Samo Zvezda; 26-04-19, 14:40.

Leave a comment:

• Antona
    replied
    Originally posted by Marcus View Post
    Moramo se zaliti na kaznu i ne smemo dozvoliti da ovo prodje ... za slican prekrsaj oni su kaznjeni sa 2 reda publike, mi fakticki polu sezona prazna hala , necuvena nepravda, ako prihvatimo ovo ovako za dzabe smo se borili spakovace nam opet otimacinu titule sledece sezone
    Ne mogu da nam otmu titulu van terena. Ono sto mogu da nam urade je da nam isparazne halu i da igramo pred praznim tribinama, a to smo i zasluzili ako opet dozvolimo da navijaci ulaze u teten i fizicki se obracunavaju sa protivnickim igracima.
    Sto je Covic to video od Bokana pa je resio da im pruzi gostoprimstvo na isti ili jos gori nacin nije nikakvo opravdanje

Leave a comment:

• Marcus
    replied
    Moramo se zaliti na kaznu i ne smemo dozvoliti da ovo prodje ... za slican prekrsaj oni su kaznjeni sa 2 reda publike, mi fakticki polu sezona prazna hala , necuvena nepravda, ako prihvatimo ovo ovako za dzabe smo se borili spakovace nam opet otimacinu titule sledece sezone

Leave a comment:

• hallucinogen12
    replied
    Originally posted by Laza Kacanski View Post
    Procitah negde da je Gavrilo Pzjovic izjavio da ima informacije da Trinkijeri odlazi na kraju sezone.
    Grobari imal istine u ovome

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
    Rekao je da je cuo tu pricu, izgleda zbog ukupne atmosfere.
    Last edited by hallucinogen12; 26-04-19, 10:53.

Leave a comment:

• Samo Zvezda
    replied
    [UOTE=Laza Kacanski;1978321]Procitah negde da je Gavrilo Pzjovic izjavio da ima informacije da Trinkijeri odlazi na kraju sezone.

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka[/QUOTE]

Da li ide ili ne ,time neka se bave komšije .I ako ode , to sigurno neće biti zbog razloga koje Pajović želi da insinuira ...o mulju , blatu kakva je Aba liga , gde su svi super fini sportski radnici ,samo ima jedan zli Nebojša Čović .

Čović sigurno nije cvećka ali najmanje je budala , koju možeš dva puta da preveslaš na isti način

Leave a comment:

• kronostime
    replied
    Originally posted by StefanPG View Post
    Ban 2 nedelje, poslednje upozorenje pred moj licni predlog za trajno uklanjanje sa foruma.

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk

Leave a comment:

• blond
    replied
    Ban 2 nedelje, poslednje upozorenje pred moj licni predlog za trajno uklanjanje sa foruma.

Pozlatio ti se prst kojim si kliknuo na ban dugme. Jedino sto bi po meni ta tvoja predlozena mera trebalo odmah da se sprovede, covek je verzija najgorih sovinista samo sto on komentarise sport, a oni politiku.

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    Ma njemu je samo dosadno.. Samo nivo konverzacije mora biti normalan na ovom forumu a veceras je preterao...Volim ja njegove postove ali u normalnom modu, a psovsnje i omalovazavanje ne..i kazna je zasluzena da budem iskren.

Leave a comment:

• StefanPG
    replied
    Ti mislis za neke, on misli za sve, s tim sto mu se desi ovako da se izlane jer inace vjesto krije svoju mrznju, koju ce nadam se da ispoljava na drugi nacin ili drugo mjesto.

Leave a comment:

• darko pancev
    replied

Sto ban? Ja mislim isto i za neke vase ali i za neke naše pvijane!

Leave a comment:

• Laza Kacanski
    replied
    Procitah negde da je Gavrilo Pzjovic izjavio da ima informacije da Trinkijeri odlazi na kraju sezone.

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Leave a comment:

• StefanPG
    replied
    Originally posted by dekkard
    Oni su dovoljno kažnjeni što postoje ovakvi kakvi su.

Leave a comment:

• Nemam_ti_kad
    replied
    Zasto li sam siguran da tu recenicu stalno ponavljas sebi pa si je zapamtio. Ali Blagdani su vec poceli pa treba izbjegavati svadju. Dovoljan je jedan klovn.

Leave a comment:

• nebitan
    replied
    Biću konfuzan u ovom postu:
    Kazna je zaslužena ali je diskriminišuća jer i drugi subjekt u duelu zaslužuje istu kaznu a ne tri reda praznih stolica od kojih jedva da je dva reda bilo ispražnjeno.
    Srećom ne mogu titulu da oduzmu.

Leave a comment:

• StefanPG
    replied
    Originally posted by Ganac View Post
    Šta zamalo?
    Zamalo kaznu pogodih [emoji16]

Leave a comment:

Working...
X