Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA League 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lepo pise slabije nego ranije, a i realno slabije nego mi sada.

    Comment


    • Cedevita ima logično složen tim, popunjeni su na svim pozicijama, a od ove godine imaju i trenera a ne sprdačinu. U ovom trenutku nisu ni za zeru slabiji od nas.
      A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

      Comment


      • Originally posted by Laki21 View Post
        Cedevita ima logično složen tim, popunjeni su na svim pozicijama, a od ove godine imaju i trenera a ne sprdačinu. U ovom trenutku nisu ni za zeru slabiji od nas.
        UPRAVO TAKO

        Comment


        • Ovo nema Tita pa Laki preuzeo njegov posao
          Ako ako

          Comment


          • Lakija hvata euforija samo kad treba
            A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

            Comment


            • cedevita je sa tim novcima mogla napraviti i bolji tim. mi sigurno necemo biti dominatni kao prethodnih godina, ali opet pucamo na prvo mesto. mislim da je preveliki rizik promeniti ceo sastav, ove godine su iskrsle pare prodajom gudurica, ali sta ce biti sledece, ocemo opet jovo nanovo. nista mi nismo odmakli od 2011. bez koliko toliko stabilnog finansiranja. gazda se inati bratiji, a teso da ce pobediti na kraju. govnari samo cekaju rezultatski neuspeh pa da na ovaj ili onaj nacin udju u klub
              Last edited by NateHuffman; 25-09-17, 17:46.

              Comment


              • Mi takodje imamo odlican tim, poslozen na svim pozicijima, lepo popunjen, ozbiljnog trenera, plus kontinuitet i dva vrhunska EL igraca kakve oni nemaju. Opet ponavljam, Cedevita jeste ozbiljna ekipa, ali ipak mislim da smo jaci makar za nijansu, plus kao sto je mnogo puta do sada pokazano, ekipe koja igra EL stice cvrstinu i iskustvo koje mnogo znaci i cesto presudjuje.

                Comment


                • Ne zaboravite da smo titule u ABA i konkurentnost u EL svake godine ostvarivali preko dominantnog centra, od Bobija, preko Cirbesa do Kuza. Sada nemamo tu old school peticu, a nemamo ni trenera koji je od njih pravio vrhunske igrače. Mnogo je teško igrati bez, u najmanju ruku, konkurentnog centra. Ostatak tima bi morao da ima veliki kvalitet u oba smera, uz to dobre šutere i ono što je možda najbitnije - uigran tim, tj. sistem koji će kompenzovati nedostatke u reketu (poene na obruču, pretnje kroz varijante pika, off i def skok). Mi ništa od toga nemamo, u hodu ćemo graditi identitet tima i učiti iz grešaka, od igrača pa do trenera. Naravno, ostaje nada da će Pero da isporuči nešto poena iz reketa i da će Lesor tragovima svojih prethodnika. Ali, za prve analize pojedinačnog i timskog napretka mislim da ćemo morati sačekati bar nekoliko meseci. Do tada, verovatno će priča ići u smeru - pobediti na bilo koji način. Zarad mira u kući, posebno među navijačima i javnosti, te ostajanja u trci za postavljene ciljeve.

                  Comment


                  • Ove godine nam ne gine 4-6 poraza u Aba regularnom delu

                    Comment


                    • Довољно је да имамо један пораз мање од другопласираног, па макар то било и десет, у АБА лиги.
                      Што се тиче ЕЛ довољно је 1-3 скалпа великих, а остало како буде.
                      Важно је учествовати стицати искуство за будуће године и да останемо и даље први у региону!
                      АКо тако буде у наредних 10 година - ја презадовољан!

                      Comment


                      • Originally posted by Пера Ложач View Post
                        Довољно је да имамо један пораз мање од другопласираног, па макар то било и десет, у АБА лиги.
                        Што се тиче ЕЛ довољно је 1-3 скалпа великих, а остало како буде.
                        Важно је учествовати стицати искуство за будуће године и да останемо и даље први у региону!
                        АКо тако буде у наредних 10 година - ја презадовољан!
                        Potpis, prosto Evroliga je liga bogatih ali i najboljih evropskih timova u ovom trenutku, što kazu ljudi krem evropske košarke i mi treba da budemo ponosni što sada tu već igramo redovno nekoliko godina, npr moćnija Darušafaka ove godine je u nizem rangu. Mlad tim, nov tim i biće poraza naravno ali verujem da mozemo do trofeja u tom krugu Cedevita, Partizan, Futura , mi , zatim Mornar i Olimpija to je taj neki krug gde će se voditi glavna borba za plej of i titulu.

                        Comment


                        • Ono sto meni malo smeta je sto ispade da od mladog tima mi na kraju razigravamo samo lesora. A nosioci ce biti rocesti, feldin, pero, bjelica... treba nesto i prodati na kraju sezone da bi se prezivelo

                          Comment


                          • Originally posted by NateHuffman View Post
                            Ono sto meni malo smeta je sto ispade da od mladog tima mi na kraju razigravamo samo lesora. A nosioci ce biti rocesti, feldin, pero, bjelica... treba nesto i prodati na kraju sezone da bi se prezivelo
                            Nije bas tako, tu su Jankovic i Jovanovic, Lazarevic i Radicevic, uz Dangubu i Davidovca svi sa visegodisnjim ugovorima i igraci koji bi morali da idu uz obestecenje, ima 85 utakmica druze, svi ce igrati treba ti 15 igraca u rosteru.

                            Comment


                            • Nije mi jasno zasto, pored zive Zvezdine teme, ovde pisete o razigravanju Zvezdinih igraca
                              "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                              Meša Selimović

                              Comment


                              • ,Ma pomenemo pa nas odvede priča u tom pravcu, ali u pravu si , ok.

                                Comment

                                Working...
                                X