Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Previse citas Kurir, Informer, Pink i Blic majstore. Ne zelim da ga branim ali sve to sto si naveo vazi za Covica ali ×100.
-
Bokan nije djavo nego klasicno drvo koje niti zna da prica niti da se ponasa ..a jasno je i kako je dosao do toga sto ima ...jadno je to da uceni pametni ljudi ne mogu za zivota da zarade koliko on potrosi za nedelju dana ...
Leave a comment:
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostZasto djavolom?Last edited by Karamazov; 07-05-19, 21:11.
Leave a comment:
-
Bruka je da bilo koji Srpski klub ucestvuje u lakrdiji zbvanoj Bokan!
aFegetliju ne vredi ni pominjati ...vidim da ovo vise nije za zezanje ...takve treba ostaviti da se samouniste svojom mrznom ....
Leave a comment:
-
Originally posted by Stojanče View Post
Leave a comment:
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostZašto bruka ? Baš bih voleo da skupe muda i sklope taj pakt ili šta god misle da je dobro za njih .Samo da prestanu sa ovom ogavnom igrom izigravanja žrtve "kkp je silovan " koju je ovo govno od "novinara " smislilodržavavlast minira...zato su im prošla ove sezone koliko 19 ili 20 igrača...kao da je BAS a ne KK.
Leave a comment:
-
Ogromna bruka za Partizan i Megu će biti ako odu na sastanak i naprave pakt sa BokanomLast edited by Samo Zvezda; 07-05-19, 19:22.
Leave a comment:
-
-
Sta bi na kraju? Jel se odrzao sastanak? Jesu li izbacili Zvezdu iz lige? Hoce li Bokan igrati sl sezone? Nista ne znam
Leave a comment:
-
Originally posted by kronostime View PostZar ne daju verni navijaci po 10 eura za klub, da pomognu?Originally posted by Ulični basketaš View PostNe, dali su nam oni vaši pametnjakovići, što su kupili karte za polufinale, a nisu ušli u halu. Tu se baš nakupilo para.Originally posted by Ivan9 View PostE to mi nikad nece biti jasno
1000 ljudi kupi nase skupocene karte(koje su skuplje nego njihove sezonske) i ne pojavi se u hali. Jos mi Kuper duguje objasnjenje za to
Zahvalio bi se ovaj put navijacima KKP. Divan gest
Leave a comment:
-
E to mi nikad nece biti jasno
1000 ljudi kupi nase skupocene karte(koje su skuplje nego njihove sezonske) i ne pojavi se u hali. Jos mi Kuper duguje objasnjenje za to
Zahvalio bi se ovaj put navijacima KKP. Divan gest
Leave a comment:
Leave a comment: