Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA League 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nemam_ti_kad
    replied
    Previse citas Kurir, Informer, Pink i Blic majstore. Ne zelim da ga branim ali sve to sto si naveo vazi za Covica ali ×100.

Leave a comment:

• darko pancev
    replied
    Bokan nije djavo nego klasicno drvo koje niti zna da prica niti da se ponasa ..a jasno je i kako je dosao do toga sto ima ...jadno je to da uceni pametni ljudi ne mogu za zivota da zarade koliko on potrosi za nedelju dana ...

Leave a comment:

• Karamazov
    replied
    Originally posted by Nemam_ti_kad View Post
    Zasto djavolom?
    Zato što mislim da je Bokan đavo, smutljivac, svako ko sa njim pravi savez mora biti svestan da pravi pakt sa đavolom. Čovek zbog svoje bolesne sujete i pokvarenosti je spreman sve da uništi. Al nema problema, samo nek oni đavolišu, obiće im se to o glavu.
    Last edited by Karamazov; 07-05-19, 21:11.

Leave a comment:

• darko pancev
    replied
    Bruka je da bilo koji Srpski klub ucestvuje u lakrdiji zbvanoj Bokan!
    aFegetliju ne vredi ni pominjati ...vidim da ovo vise nije za zezanje ...takve treba ostaviti da se samouniste svojom mrznom ....

Leave a comment:

• Nemam_ti_kad
    replied
    Originally posted by Stojanče View Post
    Ogromna bruka za Partizan i Megu će biti ako odu na sastanak i naprave pakt sa Bokanom (čitaj đavolom). Nadam se da država u tom slučaju neće dati ni dinara Partizanu.

A što se tiče Tegeltije, evo jedne pesme za njega:

Spoiler
    Zasto djavolom? Moje misljenje je da mnogo Dunava, Morace, Save, Ribnice, Nisave treba da prodje , mnogo vode da protece da bi bio DJ od djavola kakav je Covic. Pritom nemam ni malo mrznje prema Covicu, cak naprotiv rado isticem par njegovih vrlina.

Leave a comment:

• nebitan
    replied
    Originally posted by Samo Zvezda View Post
    Zašto bruka ? Baš bih voleo da skupe muda i sklope taj pakt ili šta god misle da je dobro za njih .Samo da prestanu sa ovom ogavnom igrom izigravanja žrtve "kkp je silovan " koju je ovo govno od "novinara " smislilo
    Dotle ide da i u razgovoru sa običnim navijačima KKP (znači nisu šipka fazon a nije ni komša) tvrde da su maksimum drugi jer ih država vlast minira...zato su im prošla ove sezone koliko 19 ili 20 igrača...kao da je BAS a ne KK.

Leave a comment:

• nebitan
    replied
    Originally posted by Cooper View Post
    .
    Majstore, kakva je vlasnička struktura bila a kakva je vlasnička struktura danas ABA lige. Odgovor čekam evo drugi dan teče...

Leave a comment:

• Samo Zvezda
    replied
    Ogromna bruka za Partizan i Megu će biti ako odu na sastanak i naprave pakt sa Bokanom
    Zašto bruka ? Baš bih voleo da skupe muda i sklope taj pakt ili šta god misle da je dobro za njih .Samo da prestanu sa ovom ogavnom igrom izigravanja žrtve "kkp je silovan " koju je ovo govno od "novinara " smislilo
    Last edited by Samo Zvezda; 07-05-19, 19:22.

Leave a comment:

• Karamazov
    replied
    Ogromna bruka za Partizan i Megu će biti ako odu na sastanak i naprave pakt sa Bokanom (čitaj đavolom). Nadam se da država u tom slučaju neće dati ni dinara Partizanu.

A što se tiče Tegeltije, evo jedne pesme za njega:

Spoiler

Leave a comment:

• Cooper
    replied
    .

Leave a comment:

• Mrkela
    replied
    Sutra, srijeda.

Leave a comment:

• mmajstor
    replied
    sutra se valjda sastaju.

edit: ili danas?
    Last edited by mmajstor; 07-05-19, 14:42.

Leave a comment:

• Victor BG
    replied
    Sta bi na kraju? Jel se odrzao sastanak? Jesu li izbacili Zvezdu iz lige? Hoce li Bokan igrati sl sezone? Nista ne znam

Leave a comment:

• nebitan
    replied
    Originally posted by kronostime View Post
    Zar ne daju verni navijaci po 10 eura za klub, da pomognu?
    Originally posted by Ulični basketaš View Post
    Ne, dali su nam oni vaši pametnjakovići, što su kupili karte za polufinale, a nisu ušli u halu. Tu se baš nakupilo para.
    Originally posted by Ivan9 View Post
    E to mi nikad nece biti jasno
    1000 ljudi kupi nase skupocene karte(koje su skuplje nego njihove sezonske) i ne pojavi se u hali. Jos mi Kuper duguje objasnjenje za to
    Zahvalio bi se ovaj put navijacima KKP. Divan gest
    Naravno, i nadam se da vidite tu sinergiju navijača dva gradska kluba.

Leave a comment:

• Ivan9
    replied
    E to mi nikad nece biti jasno
    1000 ljudi kupi nase skupocene karte(koje su skuplje nego njihove sezonske) i ne pojavi se u hali. Jos mi Kuper duguje objasnjenje za to
    Zahvalio bi se ovaj put navijacima KKP. Divan gest

Leave a comment:

Working...
X