Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA League 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LosmiSK
    replied
    Originally posted by mmajstor View Post
    Ne znam sto me ne pustis da se blamiram a ti da nastavis o samohvalisanju kao velikog kosarkaskog strucnjaka... verujem da ljudi jedva cekaju da tako nesto procitaju, ipak ne moze bas svako da pise kao sto si rekao, nego samo odabrani.
    Nisam rekao, vec sam napisao. Drugo, svoje znanje o kosarci ja ne merim ovde, niti na forumima...Ovde pokusavam da vas obrazujem kosarkaski, neke. Trece, pisi sta hoces, ali moja je duznost kao clana ovog foruma da ti objasnim da to nije tacno sto pises.

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Originally posted by kronostime View Post
    A nema ni Cedevite.
    Nikad sjajnija i nikad više osvežavajuća. Ovo su uzbudljivi, novi dani za dva velika kluba, oba su ovim postala još veći. Odličan potez.

Leave a comment:

• kronostime
    replied
    Originally posted by dekkard View Post
    Nema više druga Tite.
    A nema ni Cedevite.

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Nema više druga Tite.

Leave a comment:

• mmajstor
    replied
    Originally posted by LosmiSK View Post
    Daj prijatelju nemoj nas blamirati vise. Ljudi citaju ovo, pomislice da moze svako da pise...
    Ne znam sto me ne pustis da se blamiram a ti da nastavis o samohvalisanju kao velikog kosarkaskog strucnjaka... verujem da ljudi jedva cekaju da tako nesto procitaju, ipak ne moze bas svako da pise kao sto si rekao, nego samo odabrani.

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    Originally posted by Šarac View Post
    Pa kako se onda Miskovic, MK Kostic, Karic i ostali tajkuni nisu setili da kupe OKK Beograd, Vrsac ili KK Novi Pazar i svoj kapital udvostruce kroz kosarku.

KK MK HOTELI, KK BRACA KARIC SPARSI, pa kroz kosarku bi tu lovu obrnuli i eto metroa kod Tesla Grada u Makiskom polju za Bogoljuba, ne mora da finansira kampanju SNSa nego samo ulozi u kosarku i eto prosperiteta.

Jbte pa ja sam mislio da je samo DR Terzic mag ekonomije koji od 61 miliona eur prihoda uspe da ovu godinu napravi 5 miliona eur veci minus nego u godini bez LS, sada imam Tedeskog koji pravi pare na kosarci !!!!!

Vatutine budaletino, sta ti treba da dajes 40 miliona godisnje za KK klub u Moskvi, dodju brate u bivsu jugu i ulozi duplo manje i izaci ces bogatiji duplo.
    Ulaganja su mnogo manja nego CSKA, njima se hebe jer ulazu drzavne pare, verovatno ih peru i ko zna od cega je i bas ih briga da se cimaju...

Sto se tice Karica i MK nije isto kada prodajes Cedevitu napitak ili gradis zgrade na namestinim tenderima ili ovaj Kole Bog zna sam sta radi...

Vidis i pop primeru Efes Pilsena...

Coki je pokusao sa FMP, ali kome ce sta konzerve jbga..

Lik je ulozio mozda 1-1.5m svojih para godisnje...tj firme..sto nije puno za ono sto dobija kao za reklamu....Ako imas sta da napravis mozes da reklamiras...Oni se zovu Cedevita ...znaci firma..direktna reklama..jbm li ga , ne znam kako da vam objasnim.

Mozda on laze a coki govori istinu...hoce to kod sluzbe u stare dane..

Leave a comment:

• kronostime
    replied

Dracarys!

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    Daj prijatelju nemoj nas blamirati vise. Ljudi citaju ovo, pomislice da moze svako da pise, pa ce doci njih milion sa RSB, i ovako ih ima previse

Elem, njegova firma je udvostrucila zaradu na godisnjem niovu od kada je poceo da ulaze u kosarku. Ne ulaze on ne znam kakve ogromne pare za ono sto dobija. Ima jos firmi koje to rade, kao Efes pivo npr..niko ne bi znao za njega da nema kluba itd..Ima pametnih ljudi koji znaju kako da spoje posao i zadovoljstvo...

Ajde sad ponovi jos jednom ono sto si ponovio danas 5 puta
    Last edited by LosmiSK; 04-06-19, 17:09.

Leave a comment:

• Šarac
    replied
    Originally posted by LosmiSK View Post
    Njegova firma je udvostrucila zaradu od kada ulaze u kosarku. Imas klip gde on to prica i kaze da ima benefite od toga i deo novca vraca ulaganjem u kosarku. Svestan sam da to ovde ne pije vodu, posto eto ko ulaze u kosarku eto tako,ali to sam ja pricao i pre ihaj vremena ali i skoro da on dobija besplatnu reklamu. I to ne samo na Balkanu,vec i u Evropi.

Ne vraca mu se iz kosarke, vec od reklame preduzeca, posto covara nije uspeo sa tim u FMP-u pitanje je kako se on finansira, oh wait....Covek koliko god da je ulozi mozes to mnoziti sa onim sto su ulozili svi ostali predstavnici 10 klubova...to je tako jbga..

Dla ce imati rezultate, pa igrace u F4 sigurno..tu sta bude bice...dal ce biti ljudi, ko to zna..videcemo...

Pa kako se onda Miskovic, MK Kostic, Karic i ostali tajkuni nisu setili da kupe OKK Beograd, Vrsac ili KK Novi Pazar i svoj kapital udvostruce kroz kosarku.

KK MK HOTELI, KK BRACA KARIC SPARSI, pa kroz kosarku bi tu lovu obrnuli i eto metroa kod Tesla Grada u Makiskom polju za Bogoljuba, ne mora da finansira kampanju SNSa nego samo ulozi u kosarku i eto prosperiteta.

Jbte pa ja sam mislio da je samo DR Terzic mag ekonomije koji od 61 miliona eur prihoda uspe da ovu godinu napravi 5 miliona eur veci minus nego u godini bez LS, sada imam Tedeskog koji pravi pare na kosarci !!!!!

Vatutine budaletino, sta ti treba da dajes 40 miliona godisnje za KK klub u Moskvi, dodju brate u bivsu jugu i ulozi duplo manje i izaci ces bogatiji duplo.

Leave a comment:

• Nemam_ti_kad
    replied
    Udvostrucio zaradu zato sto ulaze u svoj kosarkaski klub? Ovo bi bio presedan u Evropi.
    Nemoj da se cudis, kompleksni su to odnosi. Covjek je vlasnik velikog brenda uz to je iz EU. Nema prepreka (carine, kvote...itd) da se njegov proizvod ne nadje u svakom marketu i apoteci u EU. Ogromno trziste. Nema on nista od toga da laze nas sa tom izjavom, jer bi u sustini lagao sebe. Godisnja reklama u svim zemljama EU bi ga vjerovatno kostala mnogo vise nego sto ga kosta preko KK. Sad jos moze i da smanji davanja za KK a da dobije bolju reklamu. Jedini nacin je da ne kupujes Cedevitu nego Multivitu.

Leave a comment:

• mmajstor
    replied
    Ko je rekao da jeste? Ti si rekao da je covek zaradio duplo zarad ulaganja u kosarku....i ostao ziv.

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    Cini mi se da to nije uzrok udvostrucene zarade....inace bi bio najisplativiji KK u Evropi. Olaksice....koje olaksice?
    Moze tebi da se cini da je Virtus usao u PO, ali nije

Leave a comment:

• mmajstor
    replied
    Cini mi se da to nije uzrok udvostrucene zarade....inace bi bio najisplativiji KK u Evropi. Olaksice....koje olaksice?

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    Kroz reklamu...Klub mu se zove Cedevita, ako si skapirao..Sigurno ima i olaksice zbog toga.

Leave a comment:

• mmajstor
    replied
    Udvostrucio zaradu zato sto ulaze u svoj kosarkaski klub? Ovo bi bio presedan u Evropi.

Leave a comment:

Working...
X