Originally posted by mmajstor
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Originally posted by LosmiSK View PostDaj prijatelju nemoj nas blamirati vise. Ljudi citaju ovo, pomislice da moze svako da pise...
Leave a comment:
-
Originally posted by Šarac View PostPa kako se onda Miskovic, MK Kostic, Karic i ostali tajkuni nisu setili da kupe OKK Beograd, Vrsac ili KK Novi Pazar i svoj kapital udvostruce kroz kosarku.
KK MK HOTELI, KK BRACA KARIC SPARSI, pa kroz kosarku bi tu lovu obrnuli i eto metroa kod Tesla Grada u Makiskom polju za Bogoljuba, ne mora da finansira kampanju SNSa nego samo ulozi u kosarku i eto prosperiteta.
Jbte pa ja sam mislio da je samo DR Terzic mag ekonomije koji od 61 miliona eur prihoda uspe da ovu godinu napravi 5 miliona eur veci minus nego u godini bez LS, sada imam Tedeskog koji pravi pare na kosarci !!!!!
Vatutine budaletino, sta ti treba da dajes 40 miliona godisnje za KK klub u Moskvi, dodju brate u bivsu jugu i ulozi duplo manje i izaci ces bogatiji duplo.
Sto se tice Karica i MK nije isto kada prodajes Cedevitu napitak ili gradis zgrade na namestinim tenderima ili ovaj Kole Bog zna sam sta radi...
Vidis i pop primeru Efes Pilsena...
Coki je pokusao sa FMP, ali kome ce sta konzerve jbga..
Lik je ulozio mozda 1-1.5m svojih para godisnje...tj firme..sto nije puno za ono sto dobija kao za reklamu....Ako imas sta da napravis mozes da reklamiras...Oni se zovu Cedevita ...znaci firma..direktna reklama..jbm li ga , ne znam kako da vam objasnim.
Mozda on laze a coki govori istinu...hoce to kod sluzbe u stare dane..
Leave a comment:
-
Daj prijatelju nemoj nas blamirati vise. Ljudi citaju ovo, pomislice da moze svako da pise, pa ce doci njih milion sa RSB, i ovako ih ima previse
Elem, njegova firma je udvostrucila zaradu na godisnjem niovu od kada je poceo da ulaze u kosarku. Ne ulaze on ne znam kakve ogromne pare za ono sto dobija. Ima jos firmi koje to rade, kao Efes pivo npr..niko ne bi znao za njega da nema kluba itd..Ima pametnih ljudi koji znaju kako da spoje posao i zadovoljstvo...
Ajde sad ponovi jos jednom ono sto si ponovio danas 5 putaLast edited by LosmiSK; 04-06-19, 17:09.
Leave a comment:
-
Originally posted by LosmiSK View PostNjegova firma je udvostrucila zaradu od kada ulaze u kosarku. Imas klip gde on to prica i kaze da ima benefite od toga i deo novca vraca ulaganjem u kosarku. Svestan sam da to ovde ne pije vodu, posto eto ko ulaze u kosarku eto tako,ali to sam ja pricao i pre ihaj vremena ali i skoro da on dobija besplatnu reklamu. I to ne samo na Balkanu,vec i u Evropi.
Ne vraca mu se iz kosarke, vec od reklame preduzeca, posto covara nije uspeo sa tim u FMP-u pitanje je kako se on finansira, oh wait....Covek koliko god da je ulozi mozes to mnoziti sa onim sto su ulozili svi ostali predstavnici 10 klubova...to je tako jbga..
Dla ce imati rezultate, pa igrace u F4 sigurno..tu sta bude bice...dal ce biti ljudi, ko to zna..videcemo...
Pa kako se onda Miskovic, MK Kostic, Karic i ostali tajkuni nisu setili da kupe OKK Beograd, Vrsac ili KK Novi Pazar i svoj kapital udvostruce kroz kosarku.
KK MK HOTELI, KK BRACA KARIC SPARSI, pa kroz kosarku bi tu lovu obrnuli i eto metroa kod Tesla Grada u Makiskom polju za Bogoljuba, ne mora da finansira kampanju SNSa nego samo ulozi u kosarku i eto prosperiteta.
Jbte pa ja sam mislio da je samo DR Terzic mag ekonomije koji od 61 miliona eur prihoda uspe da ovu godinu napravi 5 miliona eur veci minus nego u godini bez LS, sada imam Tedeskog koji pravi pare na kosarci !!!!!
Vatutine budaletino, sta ti treba da dajes 40 miliona godisnje za KK klub u Moskvi, dodju brate u bivsu jugu i ulozi duplo manje i izaci ces bogatiji duplo.
Leave a comment:
-
Originally posted by mmajstor View PostUdvostrucio zaradu zato sto ulaze u svoj kosarkaski klub? Ovo bi bio presedan u Evropi.nego Multivitu.
Leave a comment:
-
Ko je rekao da jeste? Ti si rekao da je covek zaradio duplo zarad ulaganja u kosarku....i ostao ziv.
Leave a comment:
-
Cini mi se da to nije uzrok udvostrucene zarade....inace bi bio najisplativiji KK u Evropi. Olaksice....koje olaksice?
Leave a comment:
-
Kroz reklamu...Klub mu se zove Cedevita, ako si skapirao..Sigurno ima i olaksice zbog toga.
Leave a comment:
-
Udvostrucio zaradu zato sto ulaze u svoj kosarkaski klub? Ovo bi bio presedan u Evropi.
Leave a comment:
Leave a comment: