Koji je folirant ovaj Monfils,kako bi voleo da ga Novak odere. Provaljen je znaci samo tako. Postaje mi cak i najomrazeniji teniser. Na svaki naci pokusava da izbaci Novaka iz ritma.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< US Open 2016.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Posle svakog poena se drzi za levo koleno, a onda u svakom poenu bez problema stize sve.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Da l uopšte postoji neko ko kontroliše komentatore? Ne bih rekao, neverovatno šta neki pričaju i dozvoljavaju sebi. Kakav neprofesionalizam pre svega, i opet iz godine u godinu su tu. Postoje dva razloga. Ili su oni svesni da su zaposlili budaletine i to im ide u prilog, ne znam kako, ali ih svuda ima, pa je moguće i da im takvi trebaju. Ili ih jednostavno niko ne kontroliše, pa mogu sebi da dopuste da rade šta hoce, što bi mi bilo baš neverovatno
Meč inače jedan od najmučnijih koje sam odgledao.. da sam neutralan, odavno bih prestao da ga pratim
Comment
-
Originally posted by 2012MARIN View Postposli nekih poena se drzi za livo rame a nekad se sjebe pa za desno rame
Vratni mišići su problematični, a ako si gledao od početka video si da je Novak imao 2 masaže, prvo levog, pa desnog vratno-ramenog dela.
Novak nije folirant ako si to hteo da kažeš, a nadam se da nisi jer bi to bilo zaista jako ružno.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Zanimljiv mec,sve u svemu.
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ ТапатокаOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Nesic View PostU koliko sati se igra finale?
Mi-4cŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
U 22h je finale.
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ ТапатокаOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment