Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< US Open 2016.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neće Novak pre 4...

Mi-4c

Comment

• Originally posted by Ser Gagi View Post
      Jel Djokovic sada u 3 i po ? Kod mene tako pise, sta znam zar nije kasno, jbt 2 sata pauza nakon ovog meca...
      Ide sada zenski singl pa tek onda Novak.

Bravo Puj, zasluzio je, hrabro odigrano i planski.

Comment

• Originally posted by Ser Gagi View Post
        Jel Djokovic sada u 3 i po ? Kod mene tako pise, sta znam zar nije kasno, jbt 2 sata pauza nakon ovog meca...
        Nece Novak - Edmund pre 04h kako stvari stoje.

Comment

• Još kada Novak oduži u 4 seta...
          Ima da spavamo po's podne.
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Nadalovci ne sekirajte se previse, sta je tu je. Kada je dobijao ovakve meceve mogao je da osvaja slemove, pa su mu tada bili mnogo znacajniji. A sada i da je dobio meceve protiv Fonjinija prosle godine, protiv Verdaska i Puija ove godine ne bi mnogo promenilo, ostao bi na 14 slemova Moze da se kaze da je Nadal izvukao maksimum iz svoje karijere...
            Last edited by 147; 05-09-16, 00:36.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
              Još kada Novak oduži u 4 seta...
              Ima da spavamo po's podne.
              Radis li ?

Comment

• I jedan i drugi su zaslužili pobjedu.. Šteta što je jedan morao izgubiti... Koliki je aut odservirao na meč loptu Pouille, strašno
                Nadal 3 vezane meč lopte spasi, a onda onakav kiks.. Jako dobar meč..

Pouille me razuvjerava, možda i bude od njega nešto Ovo mu je mentalno bilo kao planina veliko iskustvo, a što je još bolje za njega to iskustvo nije bilo nimalo bolno, nego je još i prošao

Comment

• Nisam neko vreme pratio pa sam mozda neupucen ili sam zaboravio. Ali zar se na gren slemovima 5ti set ne igra na razliku a ne na taj brejk?

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                    Nisam neko vreme pratio pa sam mozda neupucen ili sam zaboravio. Ali zar se na gren slemovima 5ti set ne igra na razliku a ne na taj brejk?
                    Igra se ali ovo je Amerika.

Comment

• ништа лакше неће бити ни Новаку....
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                        Nisam neko vreme pratio pa sam mozda neupucen ili sam zaboravio. Ali zar se na gren slemovima 5ti set ne igra na razliku a ne na taj brejk?
                        USO je 5. set TB, na ostalim je razlika

Premda, ako se ne varam tendencija je da se uvede i na ostalima TB da bude

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                          Radis li ?
                          Od kuće, pa sama organizujem svoje vreme

Originally posted by Sir Giggsy View Post
                          Samo na USO se igra TB u odlučujućem setu.
                          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Hvala na odgovorima

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Comment

• Zahvaljujem na odgovorima. Da je islo na razliku msm da bi Nadal izasao kao pobednik, steta...

Comment

• Ma Lukasu svaka cast ali ovo je sablon koji se ponavlja iznova i iznova. Nadal ima prednost u odlucujucem setu, protivnik se vraca, u TBu Nadal poklanja poene FHom, u ovom TBu tri FHa je prosuo, od toga dva u mrezu, od toga jedan zicer. Mislio sam da je u pitanju fizicki umor, ali je jasno da je problem mentalne prirode.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X