Opasan je Mauro, ako ovako nastavi Inter će imati lepu šansu da završi u top 3. Inter ne treba prihvatati ništa ispod 80-90 milke..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2016/2017 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by bice View PostOdlican partija Juventusa u prvom poluvremenu. Nije Kaljari neko merilo, ne mogu ljudi centar preci. Iguain ponovo gol, ostaje nejasno i dalje zbog cega je igrao Mandzukic pre njega protiv Intera. Odlican gol je postigao i Dani Alves.
Asamoa na levog beka ili ga prodati. Jasno kao dan. Pereira je za Asamou Verati lično. Krut ko drvo, okreće se ko robokap, taj Asamoa.
Pjanić u 3-5-2 da igra ovo što igra večeras ili da ne igra, ono protiv Intera što je imao rolu je daleko od njegovog maksimuma, a realno limitira ga pozicija.
Evra, pre Aleks Sandra je isto ogromna glupost danas.
Navijam da Dibala da gol, mnogo je nešto u kanalu sa golovima, od priprema nijedan.
Comment
-
Verdi dva kola zaredom postize evrogolove,samo ovog puta su zasluzeno dobili Samp,nadigrali je,Donadoni dobar,matorani iz verone ne posustaju,al ne verujem da ce jos dugo,tezak poraz za Atalantu,Napoli bio bolji al nista specijalno promasili par dobrih sansi,ostali rezultati ocekivani.
Comment
-
Originally posted by bice View PostOdlican partija Juventusa u prvom poluvremenu. Nije Kaljari neko merilo, ne mogu ljudi centar preci. Iguain ponovo gol, ostaje nejasno i dalje zbog cega je igrao Mandzukic pre njega protiv Intera. Odlican gol je postigao i Dani Alves.
Comment
-
Gledam bas statistiku, sutevi na gol 28-2. Storari ih je stvarno spasio debakla potpunog, mada su u drugom poluvremenu spustili ritam.
Buffon dobio neki udarac(stvarno ne znam posle cega i od koga), pa ga je zamenio Allegri. Inace ne mogu da verujem da cu ovo reci ali Hernanes je danas bio odlican, i mogao bi on da upada pre Asamoe na mesto registe, a da se da vise prostora za Leminu i Pjanica.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostGledam bas statistiku, sutevi na gol 28-2. Storari ih je stvarno spasio debakla potpunog, mada su u drugom poluvremenu spustili ritam.
Buffon dobio neki udarac(stvarno ne znam posle cega i od koga), pa ga je zamenio Allegri. Inace ne mogu da verujem da cu ovo reci ali Hernanes je danas bio odlican, i mogao bi on da upada pre Asamoe na mesto registe, a da se da vise prostora za Leminu i Pjanica.
A na zimu da se nadamo Vitselu, od leta nas pojačava i "Hobotnica" i pesmica.
Napoli odigrao nulu i eto opet smo vodeći.
Comment
-
Dybala na klupi, a u napadu Mandzukic-Higuain.
Moguce da ga cuva za LS, nemam drugo objasnjenje.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ima jednu asistenciju ove sezone, bez gola jos uvek. Ovakva igra Juventusa tera njega da ulazi u sredinu i bude plejmejker, i to ga ogranicava nekako, jer je plej prosle sezone bio Pogba, ali sigurno da ce i njemu krenuti ove sezone.Dreams are coming true.
Comment
Comment