Originally posted by bice
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2016/2017 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by bice View PostIma jednu asistenciju ove sezone, bez gola jos uvek. Ovakva igra Juventusa tera njega da ulazi u sredinu i bude plejmejker, i to ga ogranicava nekako, jer je plej prosle sezone bio Pogba, ali sigurno da ce i njemu krenuti ove sezone.
Comment
-
Дај бре терај овог Манџукића напоље. Игра целу текму преко курца. Неће да се покрене, чека лопту на тацни, а кад је добије, онда је шутне као да га неко пушком тера.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Pa igrali smo od kad je izasao Rugani nesto tipa 4-4-2 koliko sam skontao, pa se posle opet vratili na 3-5-2. Davljenje igre i cuvanje svog gola, a ovamo cekanje na kontre za neki gol. 3-5-2 bih ja cepao samo na nekim jacim gostovanjima, tipa Napoli, Roma, LS.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Vrhunska utakmica, mogla su lagano biti jos 3 gola, najmanje .
Nadam se da ce Roma bar do 60. izjednaciti, pa da ganjaju pobjedu, igru imaju, samo realizacija nedostaje + odlicni Hart.
Vadi Fazia Luciano, ne moze on Belottia cuvati, malo je reci da je prespor ..Last edited by Dale; 25-09-16, 13:16.
Comment
-
Pa naravno, tako su prodali u BiH Face TVu kad su Primeru drzali jednu utakmicu po kolu, tada su bili u velikim problemima, dok SBB u poslednje vrijeme kupuje druge operatere i ima monopol u Srbiji, CG, BiH i Sloveniji i izbacaju Arenu iz ponude tih operatera koji su je imali.
Nisu dobri dani za Arenu jer ovo je bijedna zarada bas.sigpic
Comment
Comment