Daj Alexisa na leto i ja prezadovoljan. Taman bi se uklopio u novu formaciju umesto Mandzuke, i onda u izmeni imas Pjacu i Mandzu taman. Tolisso iz Liona isto realna opcija da dodje na leto, Verati bas tesko
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2016/2017 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
Sto Peskara unisti Djenovu auuu. Tesko ce oni opstati u ligi ali da su ovako igrali sigurno ne bi bili zakovani na dno.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Nekako rutinski. Dzeko šut po zemlji sa 17-18 metara a Salah uhvatio neki poluvolej sa 10ak metara. Salah imao još jedan lep šut sa ivice šesnaesterca, ali pogodio stativu.
U strašnoj formi Dzekson. Vidi se i po njemu sa igra sa dosta samopouzdanja.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Mislim da je na rukavu Rominog dresa broj 24 kao znak podrške povrijeđenom Florenziju.
Edit: kakva golcina Paredesa ko sa one igrice Goal 3 kad igrač ispali onu vatrenu loptu i pocijepa mrezu.Last edited by Jax Teller; 19-02-17, 19:26.DALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
Comment