Originally posted by Baka
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
LaLiga Santander & LaLiga 1|2|3 2016/17
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ocajan je Real u poslednje 3-4 utakmice, i dalje ne znam kako su okrenuli protiv Viljareala. I odjednom sigurnih +5 se istopi. Fantasticna utakmica Las Palmasa, moze ovde da padne jos koji gol.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Bejl odlucio utakmicu, pocetnicka greska.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Pih nisam videla šta je uradio... dobio direktan crveni?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Morata je postigao het-trik iz ofsajdaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostNapravio jako bezobrazan faul s leđa i za to dobio žuti, i tu se zbog toga pokoškao s tim igračem kojeg je udario, tu dobije odmah drugi žuti.
Al kad je Ronaldo u dubiozi...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment