Announcement
Collapse
No announcement yet.
LaLiga Santander & LaLiga 1|2|3 2016/17
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ja sam gledo samo drugo poluvrijeme i odbrana je bila vrlo dobra, napad naravno odličan.
Ali ja nisam vidio tu preveliku dominaciju u sredini kako neki pricaju.Moram pogledat i prvo pol pa da vidim.Cinilo mi se da Kross i Casemiro previše fale, jos Luka odigrao 45 minuta poslje povrede ukupno.
Malo je bolje izgledalo poslje treceg gola...- 19 Grand Slams titles (84 titles)
- Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
- Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
- Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
- Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
- The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
- Positive Grand Slam H2H with all big rivals
- Single and double gold medal winner (2008, 2016)
Comment
-
Originally posted by Bogі View PostKike ispred Havija Fuega izveo Rejesa, Hurada, Ernana i Pijatija: dakle, 4 ofanzivna vezna igraca! Tu je i spic.
Odavno nisam video da neki tim dovede ovoliko interesantnih igraca. Barem meni interesantnih.
Katai nije ni u protokolu....bas pregotivni igraci kod njih hocu da kazem
Novi ugovor Pero iste sekunde pa vidi sta covjek igra
Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Majstor se vratio,idemo Kastro još jedanKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Moyá, Oblak, Godín, Savic, Vrsaljko, Lucas, Juanfran, Giménez, Tiago, Koke, Saúl...
na klupi: Carrasco, Gabi, Gaitán, Thomas, Griezmann, Correa, Gameiro y Schiappacasse #OsasunaAtleti #AúpaAtletiLast edited by stewanoskipp; 26-11-16, 11:42.Hard work beats talent when talent doesn't work hard!
Comment
-
Kakav mec na Rosaledi, toliko sansi, toliko golova!!! 2 penala, pa onda golcina iz slobodnjaka, preciznije od onog ne moze, skinuo je paucinu a pritom je kacila lopta precku. Depor se vratio od 3-1 do 3-3 u poslednjih 20 minuta meca i bili su u naletu, ali onda kao slag na torti u nadoknadi sa oko 25 metara, perfektan gol Ontiverosa za delirijum na tribinama i slavlje domacina. Ko nije gledao, propustio je mnogo!!! Ova sezona za sad odlicna, golova koliko hoces, vise od svih ostalih liga 5. Jos ako bi Madrid kiksnuo negde pa da opet ima 6 timova na vrhu u 2-3 boda, ovo bi bila najbolja liga u poslednjih ko zna koliko godina. To i nije bas tako nerealno ako uzmemo u obzir da su im sledeca 4 gostovanja Barsa, Valensija(koja je ove godine lako mogla da uzme bodove i Atletiku i Barsi, nije bila nista slabiji rival u tim utakmicama) pa onda Sevilja koja je u vrhu, dobili su Atletetiko, a protiv Barse su vodili i koji inace igraju odlicno. Na kraju ih ceka Bilbao. Ako Real Madrid tu ne prospe vise od 3 boda, a pritom su vec pobedili Atletiko, potpuno zasluzuju titulu ove godine.Last edited by colchonero; 26-11-16, 14:35.
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostSta je ovo sa Realovim dresovimaUEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Šta je ovo sa odbranom SeviljeKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Penal čist,mada je možda previše odgumio..Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Comment
Comment