Announcement

Collapse
No announcement yet.

LaLiga Santander & LaLiga 1|2|3 2016/17

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    Nisam gledao ali Zidan je tu da ostane, takav je to mentalitet i sampion, bice on i trenerska legenda.

E stvarno si me oraspolozio sad, fala ti.

Comment

• Možda malim zabija jedan gol, al zato velikim tri.
      Kako me samo iznenadiše Varane i Nacho.
      UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Ja sam gledo samo drugo poluvrijeme i odbrana je bila vrlo dobra, napad naravno odličan.

Ali ja nisam vidio tu preveliku dominaciju u sredini kako neki pricaju.Moram pogledat i prvo pol pa da vidim.Cinilo mi se da Kross i Casemiro previše fale, jos Luka odigrao 45 minuta poslje povrede ukupno.
        Malo je bolje izgledalo poslje treceg gola...
        - 19 Grand Slams titles (84 titles)
        - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
        - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
        - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
        - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
        - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
        - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
        - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

• Kike ispred Havija Fuega izveo Rejesa, Hurada, Ernana i Pijatija: dakle, 4 ofanzivna vezna igraca! Tu je i spic.

Odavno nisam video da neki tim dovede ovoliko interesantnih igraca. Barem meni interesantnih.

Katai nije ni u protokolu.

Comment

• Originally posted by Bogі View Post
            Kike ispred Havija Fuega izveo Rejesa, Hurada, Ernana i Pijatija: dakle, 4 ofanzivna vezna igraca! Tu je i spic.

Odavno nisam video da neki tim dovede ovoliko interesantnih igraca. Barem meni interesantnih.

Katai nije ni u protokolu.
            Meni je Sevilla ove sezone takva ...bas pregotivni igraci kod njih hocu da kazem

Novi ugovor Pero iste sekunde pa vidi sta covjek igra

Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Majstor se vratio,idemo Kastro još jedan
              Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Moyá, Oblak, Godín, Savic, Vrsaljko, Lucas, Juanfran, Giménez, Tiago, Koke, Saúl...

na klupi: Carrasco, Gabi, Gaitán, Thomas, Griezmann, Correa, Gameiro y Schiappacasse #OsasunaAtleti #AúpaAtleti
                Last edited by stewanoskipp; 26-11-16, 11:42.
                Hard work beats talent when talent doesn't work hard!

Comment

• BringBackSandro.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Comment

• Kakav mec na Rosaledi, toliko sansi, toliko golova!!! 2 penala, pa onda golcina iz slobodnjaka, preciznije od onog ne moze, skinuo je paucinu a pritom je kacila lopta precku. Depor se vratio od 3-1 do 3-3 u poslednjih 20 minuta meca i bili su u naletu, ali onda kao slag na torti u nadoknadi sa oko 25 metara, perfektan gol Ontiverosa za delirijum na tribinama i slavlje domacina. Ko nije gledao, propustio je mnogo!!! Ova sezona za sad odlicna, golova koliko hoces, vise od svih ostalih liga 5. Jos ako bi Madrid kiksnuo negde pa da opet ima 6 timova na vrhu u 2-3 boda, ovo bi bila najbolja liga u poslednjih ko zna koliko godina. To i nije bas tako nerealno ako uzmemo u obzir da su im sledeca 4 gostovanja Barsa, Valensija(koja je ove godine lako mogla da uzme bodove i Atletiku i Barsi, nije bila nista slabiji rival u tim utakmicama) pa onda Sevilja koja je u vrhu, dobili su Atletetiko, a protiv Barse su vodili i koji inace igraju odlicno. Na kraju ih ceka Bilbao. Ako Real Madrid tu ne prospe vise od 3 boda, a pritom su vec pobedili Atletiko, potpuno zasluzuju titulu ove godine.
                    Last edited by colchonero; 26-11-16, 14:35.

Comment

• 1-0(Ronaldo)

Comment

• Sta je ovo sa Realovim dresovima

Comment

• E moj Duje Cope... Izmjeri li pritisak...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Comment

• Originally posted by Ser Gagi View Post
                            Sta je ovo sa Realovim dresovima
                            Real Madrid i Adidas su se uključili u borbu protiv zagađenja okeana i danas su nosili posebne dresove. Za jedan ovakav dres je trebalo ukupno 12 plastičnih boca, a za prvih startnih 11 je trebalo ukupno 308 boca. Inače meč je bio težak pretežak za odigrati. Benzemu sam vidio samo u tunelu pred početak utakmice.
                            UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Šta je ovo sa odbranom Sevilje

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Penal čist,mada je možda previše odgumio..
                                Last edited by DžonDon; 26-11-16, 20:24. Reason: i

Comment

Working...
                                X