Koliko je lud Kameni hahahaha
Announcement
Collapse
No announcement yet.
LaLiga Santander & LaLiga 1|2|3 2016/17
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Nema goreg protivnika za Barcu, to je 100% i kad se znalo da Messi nece igrati ( i ranije Luis zbog kartona ) nisam nikako optimistican bio.
Kiks, Bože moj, desava se, to se nekako i moze oprostiti, ali sto su Munira i pare dali za ovu prevaru od napadaca to im nikad necu oprositi, strasno
Comment
-
Originally posted by stewanoskipp View Postkoliko igraju dok ne zabije gol?
@Dale Malaga i Selta... sledece nedelje svi ocekujemo i da Sosijedad standardno zakine Barsu? Ok.
Na kraj ce Real opusteno igrat El Clasico.
Comment
-
Kad ne znas sta ces kad ti kaze u kladionici dodaj os jedan par i ti na brzinu dodas barsu i samo na to padnes
a sta kameni odbrani svaka mu cast, mada i nejmar da je bilo gdje drugo sutao vise ili nize vaj ne bi mogao odraniti jedno jedino mjesto gdje je mogao skinuti je bilo toAtletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics
Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu
Comment
-
Ali ove sudije jbt, prvo pokazuje smešan direktan crveni, pa poništi čist gol, ne svira penal, pokaže 4 minuta nadoknade
Jeste dodatno produžio makar.. a zbog ovoga što su radili igrači Malage (a ne rade samo oni) bi trebala da se menjaju pravila.
Comment
-
Originally posted by Baka View PostIskreno zacudilo me da je sudija ispostovao Barselonu maksimalno tokom nadoknade.. Igralo se skoro do 97 ili 98. Pravedna odluka jer su barem 4 potrosili na izlezavanje.
@Dale Malaga i Selta... sledece nedelje svi ocekujemo i da Sosijedad standardno zakine Barsu? Ok.
Na kraj ce Real opusteno igrat El Clasico.
Za Sociedad ne znam, nadam se da ide pobjeda, mada igra nikako ne obecava, ali eto vracaju se 2 majstora, pa bi trebalo biti bolje
Comment
-
Al' je izvadi Oblak..Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Da vidimo sada plan B Simeonea.
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ ТапатокаOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment