Announcement

Collapse
No announcement yet.

LaLiga Santander & LaLiga 1|2|3 2016/17

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Koliko je lud Kameni hahahaha

Comment

• Nema goreg protivnika za Barcu, to je 100% i kad se znalo da Messi nece igrati ( i ranije Luis zbog kartona ) nisam nikako optimistican bio.

Kiks, Bože moj, desava se, to se nekako i moze oprostiti, ali sto su Munira i pare dali za ovu prevaru od napadaca to im nikad necu oprositi, strasno
      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by stewanoskipp View Post
        koliko igraju dok ne zabije gol?
        Iskreno zacudilo me da je sudija ispostovao Barselonu maksimalno tokom nadoknade.. Igralo se skoro do 97 ili 98. Pravedna odluka jer su barem 4 potrosili na izlezavanje.

@Dale Malaga i Selta... sledece nedelje svi ocekujemo i da Sosijedad standardno zakine Barsu? Ok.
        Na kraj ce Real opusteno igrat El Clasico.

Comment

• Kad ne znas sta ces kad ti kaze u kladionici dodaj os jedan par i ti na brzinu dodas barsu i samo na to padnes

a sta kameni odbrani svaka mu cast, mada i nejmar da je bilo gdje drugo sutao vise ili nize vaj ne bi mogao odraniti jedno jedino mjesto gdje je mogao skinuti je bilo to
          Atletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics

Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu

Comment

• Sada ostaje zizu da odradi posao i narednu nedelju zna se opet na anoeti sta ce da bude
            Hard work beats talent when talent doesn't work hard!

Comment

• Sta se sve izdesavalo - 2 crvena, ponisten gol, sumjive situacije nekoliko puta sto se penala tice, onda igralo se do 99', pa onaj promasaj Gomesa. Sve u svemu ludilo od meca a na kraju 0-0. Ako Atletiko pobedi opet guzva na vrhu ali naravno i Madrid se pita.

Comment

• Ali ove sudije jbt, prvo pokazuje smešan direktan crveni, pa poništi čist gol, ne svira penal, pokaže 4 minuta nadoknade

Jeste dodatno produžio makar.. a zbog ovoga što su radili igrači Malage (a ne rade samo oni) bi trebala da se menjaju pravila.

Comment

• Originally posted by Baka View Post
                  Iskreno zacudilo me da je sudija ispostovao Barselonu maksimalno tokom nadoknade.. Igralo se skoro do 97 ili 98. Pravedna odluka jer su barem 4 potrosili na izlezavanje.

@Dale Malaga i Selta... sledece nedelje svi ocekujemo i da Sosijedad standardno zakine Barsu? Ok.
                  Na kraj ce Real opusteno igrat El Clasico.
                  Ma dobro, Celta izadje, odigra mangupski i nadigra nas, to je samo ono za divljenje i da kazes svaka cast doktori. Ovi su bas bas bijedni, ali to im nazalost cesto prodje .

Za Sociedad ne znam, nadam se da ide pobjeda, mada igra nikako ne obecava, ali eto vracaju se 2 majstora, pa bi trebalo biti bolje
                  https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Real bez Benzeme i Ramosa, stoperi Varan-Nacho, u spic Ronaldo-Bale... Vidio Simeone kako je to nepravedno pa odlucio da ubaci Toresa, kakva dusa od covjeka.

Naravno, Tores ce 100% da me demantuje i da da gol u petom minutu.

Comment

• Al' je izvadi Oblak..
                      Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Slovenac je sigurno medju top5 golmana svijeta u ovom trenutku.

Comment

• E kako primljen gol

Comment

• Da vidimo sada plan B Simeonea.

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
                            Originally posted by Casiraghi
                            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Koliko su samo srece imali kod gola. Nema veze, idemo dalje.

Comment

• Isko veceras lekcije fudbala daje.
                                sigpic
                                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Working...
                                X