Ne zelim nikog da provociram, niti gajim neka osecanja prema oba kluba, ali jedva cekam da odgledam AFTV
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2016/17
Collapse
X
-
Aki dobio si i zavničnu opomenu, sledeća znači ban.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
WTF!?!?!?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ja sam zvanicno zavrsio sa forumom.
Usput cu poslati pismenu zalbu Sport Klub portalu zbog krajnjeg izivljavanja i opstrukcije slobode govora na zvanicnim stranicama pod pokroviteljstvom brenda Sport Klub.
Hvala i dovidjenja.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Nemojte tako jako na Akija , možda je mislio na Karima Benzemu a ne na Kar*nu kao muški polni organ Inače Aki ne znaš da se igraš brate ovde je takva igra da te oni trpaju kako hoće a ti moraš da ćutiš razumeš? Ako slučajno pokažeš zube ili odgovoriš dobiješ autobusku kartu pa ja posle da ti švercujem vinjaksigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ray takođe zvanično opomenut zbog rečnika i vređanja. Sledeća opomena je ban.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Svi se nesto pridrzavaju pravilnika i svi se prave fini i prosipaju neku mudrost na forumu. A u stvarnosti kontam redovno koriste vulgarne reci. I Akija i Raya je ponela nervoza i bes zbog katastrofalne partije i desilo im se.
Nama Cecha da nije bilo danas, komotno 6:0 uz ona 2 promasaja Alija i Eriksena.Last edited by Tobdzija; 30-04-17, 20:19.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment