Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2016/17

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sigpic

Comment

• Ma Aki je sam sebi jamu iskopao gravitacijom i nekim svojim teorijama i onda svi cekaju da Arsenal poklekne pa da ga pecnu, no jos dobro i odoleva, uzasna partija je danas nas sve slomila.
      Originally posted by maliajnstajn
      Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post
        Ovaj Ves?
        Eto vidiš... ali kada je u pitanju Arsenal....eee tu je već druga priča, makar i njegov opsovao. (Mada ne znam ko je taj Čileanac, nije valjda onaj njegov? )

Mislim, razumem da se borite da ovo mesto bude opušteno, kao mi se malo svađamo, opsujemo, ali se u suštini gotivimo, nešto slično kao na tribinama (ali daleko od kopova), sloboda govora i te fore, testosteroni, muške priče i mesta...bla, bla...ali to je nemoguće... jer eto hop odmah dvostrukiih aršina na sve strane... i selektivna povređenost.
        Last edited by miloolja; 30-04-17, 21:11.
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Jer Olja trenira strogocu
          da ne bude sve kako Aki hoce,
          Olja trenira strogocu
          da ne bude sve kako Aki hoce
          mi-li, milloja
          opa opsasa, lomi ga, aj, aj, aj

Originally posted by Vladan
          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
          :vinjaksmajli:

Comment

• Izvinite, molim vas, to nisu psovke. Uostalom i Alexis je igrač Arsenala. Moj komentar upućuje na njegov antifudbal i gdje je to naučio. Mogao je biti ljepši, naravno, al hajde, kome je na ruku nek me prepozna kao licemjera.
            " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

• Ja ću ovu situaciju sa Akijem i sa pojedincima sada i ovde da iskomentarišem i završio sam sa pisanjem u ovoj temi.
              Na ovom forumu sam preko 7 godina i nagledao sam se i naslušao svakakvih ljudi,svakakve administracije i svakakvih mišljenja.Bio sam ovde i dok je forum bio najprijatniji u vreme kada su ovde bili aktivni Joe Cole,Wada,Akan,Mumi,Avram a bio sam tu i kada su bili pojedinci poput Henryr-a i drugih.
              Da se odma razumemo Aki preterano psuje i ume da bude iritantan ja sam ga sam prijavljivao zbog tih stvari ali ovo šta mu vi radite i šta radite ostalima prelazi svaku meru normale.Ove provokacije i sitna vređanja koje šatro sakrivate iza smajlija i ove uvrede koje traju godinama izbacuju iz takta ne samo Akija,
              nego i mnoge druge forumaše koji čak ne gledaju i ne vole PL nego prate druge lige ali čitaju naše teme.Podbadate ga i provocirate onako najniže moguće i to ne samo njega nego i ostale navijače drugih klubova i posle kada pukne ili opsuje udarate mu warninge i opominjete.
              Hoćete iskreno ove vaše provokacije i kad kažem provokacije mislim na "navijače" iz Manchester United teme osim par izuzetaka kao što je Aleksa,Limeni i Bici iako i oni znaju da podbodu ali to rade kulturno i ne nisko kao pojedinci.
              Mnogo su pojedinci podarili moć sebi i digli se u nebesa zaboravljaju ko su i šta su ali dobro tako je kad imaš neku moć makar bila i virtuelna.Ne želim da se svađam niti da vređam bilo koga vama ovo ide na čast ne ide meni,nastavite ovo da radite i rasterajte i ovo malo ljudi što piše u PL podforumu.
              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Pa i Ray je navijač Arsenala, dakle vrtimo se u krug.
                DALE 1992-2020
                NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Možda smo svi mi drugi koji vas provociramo nikakvi i najgori, ološ i šljam, ali bar kažemo u lice kome se obraćamo, a vi nemate petlju ni za takvo elementarno poštovanje sagovornika.
                  Pošto ja rasterujem ljude sa PL teme, jer ja imam neku moć, pa ste vi jadni ugroženi i ugnjetavani sa moje strane.... više me ovde nećete videti. To vam i jeste bio cilj, sigurna sam.
                  One silne neprijatnosti koje sam doživela na forumu me nisu oterale, ali ovolika niskost sada definitivno jeste. Ja vas provocirala nekada i to nisko? Kako vas nije sramota!

I samo još nešto.. a šta ti je tačno Gang bio cilj kada si Akiju prijavljivao one silne postove u kojima je psovao? Šta da se opomene ili šta...Ne teba da odgovriš, samo da vidiš koliko besmislica pišeš i koliko je licemerno sve ovo. Ma bravo!
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Mnogo su ljudi postali mekani, sve ih neko provocira, sve im neka prava povredjena i slicno. Trebalo bi ponovo uvesti obavezno sluzenje vojnog roka . I ovo oko psovki je prenaglasena prica. Nalepite nekom etiketu psovaca i onda mu trazite psovku u svakom postu. I hajde napisao strasnu rec karina i mahanje banom odmah. A da je neko drugi napisao, ne bi se ni obratila paznja na to

Comment

• Princoni je napisao karina. Ban
                      Originally posted by Dekinjo
                      Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                      Originally posted by La Jugoslavia
                      Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                        Možda smo svi mi drugi koji vas provociramo nikakvi i najgori, ološ i šljam, ali bar kažemo u lice kome se obraćamo, a vi nemate petlju ni za takvo elementarno poštovanje sagovornika.
                        Pošto ja rasterujem ljude sa PL teme, jer ja imam neku moć, pa ste vi jadni ugroženi i ugnjetavani sa moje strane.... više me ovde nećete videti. To vam i jeste bio cilj, sigurna sam.
                        One silne neprijatnosti koje sam doživela na forumu me nisu oterale, ali ovolika niskost sada definitivno jeste. Ja vas provocirala nekada i to nisko? Kako vas nije sramota!

I samo još nešto.. a šta ti je tačno Gang bio cilj kada si Akiju prijavljivao one silne postove u kojima je psovao? Šta da se opomene ili šta...Ne teba da odgovriš, samo da vidiš koliko besmislica pišeš i koliko je licemerno sve ovo. Ma bravo!
                        Ako je neko na ovom forumu nekome nešto rekao u lice to sam bio ja.Govorio sam njemu lično da smiri svoje frustracije kad je vas prozivao,govorio sam mu da smiri frustracije kada je opleo po Čelsiju i Murinju,Princu u lice kažem da zabada nož u leđa klubu pljuvanjem Wengera i sad mi ti kažeš da sam licemer ? Bravo Olja ajde sad izdramiši i prodaj Vučkove fore da svi hoće na tebe i da se vodi neka hajka na tebe,ne vodi se ali činjenica koju sad mogu da ti potvrde 20 članova foruma da su pojedinci sa MU teme previše toksični i da podbadaju i provociraju izvan granica normale.Šta mi je bio cilj kad sam ga prijavljivao? Ništa mi nije bio cilj kršio je pravila foruma kao što je možda i sad ali nemojte da mi glumite vile svetice da ga podbadate i kada pukne da mu pretite,isprovociran je sad i više nego što je granica normale a za to ćutite ali bitno je da njega okrivljujete da psuje.Niko za njega nije rekao da je svetac , ume da opsuje,umem i ja ali nemojte da ga toliko podbadate i posle da ga kažnjavate.
                        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by bici View Post
                          Princoni je napisao karina. Ban
                          I Bici je napisao karina i to je jos boldovao psovku sto bi po nekim zakonima logike trebalo povuci jos tezi ban

Ja mislio Gangaric se sprda kada pise da sam nekom zabio noz u ledja, a on ozbiljan . Kako mozes to da mi kazes, Gangaricu?

Comment

• Originally posted by Princoni View Post
                            I Bici je napisao karina i to je jos boldovao psovku sto bi po nekim zakonima logike trebalo povuci jos tezi ban

Ja mislio Gangaric se sprda kada pise da sam nekom zabio noz u ledja, a on ozbiljan . Kako mozes to da mi kazes, Gangaricu?
                            Pazi Princoviću ja se vodim tom logikom da treba da ga podržavamo dok je na klupi a da mu sudimo kada ode i jesam mislio kada sam to rekao ali nisam mislio u uvredljivom tonu.Znaš i sam da se mi sprdamo u temi tako da je i to u neku ruku bila sprdnja
                            sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Ljudi moji, koliko je vama godina? Ponasate se ovde kao klinci od 10-ak godina, svako dize nos na sitnice.

Spustite loptu malo, sta ce tek biti sledece nedelje kada igraju Arsenal i Junajted?
                              Originally posted by maliajnstajn
                              Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Da li bi bilo podbadanje ako bih postavio Gangarin post kada je bila slicna rasprava na teniskom pdfu?

Cisto da docaram " Ja ne verujem sta citam"

Ljubi vas brat nemojte se svadjati oko gluposti, nekom prorade emocije malo vise I onda napise svasta neprimereno. Svi to radimo. Svi volimo da malo bocnemo, ljudi smo.

Psovke su nepotrebne I odraz su malog vokabulara. Ali svima nam se omakne, meni cesto.
                                There's something wrong with me chemically
                                Something wrong with me inherently
                                The wrong mix in the wrong genes
                                I reached the wrong ends by the wrong means
                                It was the wrong plan
                                In the wrong hands
                                With the wrong theory for the wrong man
                                The wrong lies, on the wrong vibes
                                The wrong questions with the wrong replies

Comment

Working...
                                X