Svaki kiks Arsenala treba Murinju da bude kao šamar jer uspijeva da sve ovo vrijeme da bude iza njih.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2016/17
Collapse
X
-
4 poraza Arsenala u 5 posljednjih utakmica, i ta pobjeda protiv Hala ne može se reći da je zaslužena. Ali 4 poraza u 5 utakmica, ovo ne znam da se ikome od top ekipa desilo ikad, čak ni Čelziju prošle sezone.
Arsenalu se sezone ponavljaju redovno ali ovo je najgora situacija dosad čini mi se. Venger da se oprosti sa trofejom FA kupa, to bi bio lijep kraj.
Comment
-
Venger out Pjulis in. Strasno kakva kurcobolja posle treceg primljenog.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by BorisUnited99 View Post4 poraza Arsenala u 5 posljednjih utakmica, i ta pobjeda protiv Hala ne može se reći da je zaslužena. Ali 4 poraza u 5 utakmica, ovo ne znam da se ikome od top ekipa desilo ikad, čak ni Čelziju prošle sezone.
Arsenalu se sezone ponavljaju redovno ali ovo je najgora situacija dosad čini mi se. Venger da se oprosti sa trofejom FA kupa, to bi bio lijep kraj.sigpic
Comment
-
Navijace na stranu, mislim da ce i Vengera biti sramota da produzi ugovor nakon ovakve sezone. Bez obzira sto ce ga uprava verovatno napinjati da produzi.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Joj veceras one divljake kad budem gledao prvi put nakon mjesec dana
Inace ja se stvarno nadam da ce doci menadzer iza kojeg se ove picke od igraca nece moci sakrivati. Ovo je sramotno sta oni igraju na terenu, sramotno.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment