Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2016/17

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Firmino i Kutinjo moraju biti najbolji najnekonstatniji igraci na svijetu. Prosto je nevjerovatno da mogu da proizvedu toliko magicnih stvari jedan dan, a onda tokom drugog da izgledaju kao klasicni amateri. Potpuno nenormalno.

Rekao sam i prije, nelogican mi je i nejasan pad Liverpula potpuno, isto kao sto ce mi biti nelogican i nejasan pad Totenhema ako se desi, a postojale su neke naznake u poslednje vrijeme da moze doci do toga. Liverpul je posle pobjede nad Sitijem imao 43 boda, dva mjeseca kasnije ima 49, tu je kriv trener i niko drugi. Ako su bili umorni i iscijedjeni u januaru, a zaista jesu, ispali iz oba kupa i sad dvije pune nedelje izmedju dvije utakmice i ovako izgledaju. On mora da ih lomi na treninzima, drugo objasnjenja nema, jer su veceras izgledali kao da nose tegove na nogama.

Liveprulovi igraci najvise trce i uvijek je problem ako ne rijese utakmicu dok su na 100%, jer uvijek bude tu praznog hoda, kako kad, ali to obicno traje 20 do 30 minuta, to se desavalo prosle sezone od kad je Klop preuzeo, to se desavalo i ove do januara. Ali su imali sat vremena minimum ludackog tempa i ritma, od januara toga nema. I na Klopu je da dozira, da ne pregori ekipu. On takticki sigurno nije medju najboljima na svijetu, zato ima Buvaca, ali sto se motivacije tice i slanja igraca u rat tu je uz Simeonea i Sampaolija nenadmasan. Ali to nije dovoljno.
    sigpic

Comment

• http://www.telegraph.co.uk/football/...ge-china-opts/

Ostace vodja...10 miliona sto da ne prihvati
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Lester totalno druga ekipa juce, nista cudno i da prodju Sevilju...

Comment

• To je inace bilo u januaru, sad recikliraju pricu jer veze nemaju sta se desava.
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ma pusti nas da se nadamo
            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Belotti scouted by Chelsea

Chelsea scouts were reportedly in attendance as Andrea Belotti scored twice for Torino last night.

The Granata were 2-0 down to Fiorentina and the striker missed a penalty, but he redeemed himself with a brace to earn his side a point.

This morning, Tuttomercatoweb reports that Chelsea had a scout in Florence to watch the Italian international as he got his 18th and 19th goals of the season.

It would be an expensive move for the Blues, however, as the Granata have said they will not sell for less than his €100m [£85m] release clause.

Keep up to date with the latest news and action from Spain's Primera Division with Football Espana - from the team behind Football Italia.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                Firmino i Kutinjo moraju biti najbolji najnekonstatniji igraci na svijetu. Prosto je nevjerovatno da mogu da proizvedu toliko magicnih stvari jedan dan, a onda tokom drugog da izgledaju kao klasicni amateri. Potpuno nenormalno.
                U raspravi sa drugovima pred pocetak sezone sam to naveo kao najveci razlog Liverpoolove nemogucnost da bude konkurent za titulu. Nekonstantnost njihovih igraca. Oni imaju takvu ekipu da, ukoliko zele nesto napraviti, njima isti dan u formi mora biti i Lallana i Coutihno i Firminho i Mane, inace to ne lici ni na sto (kao sto smo sinoc vidjel). Jedan igrac ako nije svoj na matchday, to je patnja za gledati, cesto u takvim situacijama gube bodove. A kada su koliko toliko zainteresovani za igru, djeluju kao najmocnija ekipa na svijetu.

Kad sam vec kod price za osvajanje titule, pred pocetak nove sezone sam dva Manchestera favorizirao kao najozbiljnije kandidate, zatim Arsenal i Liverpool iza njih, a tek potom Chelsea i Spurs. Stvari su se malo okrenule.

City ima vec par godina solidan kostur ekipe i poprilicno se cinilo da su popunjeni na svim pozicijama. Dolazak Stonesa, Gundogana i Sanea se cinio kao pravi pogodak da se prosiri igracki kadar ionako vec jake ekipe. Zbog svega toga sam ih vidio kao najozbiljnije kandidate za titulu. Medjutim, zamjena Haart - Bravo mi je najsmjesniji potez u novijoj historiji Citya. Za mene, Haart je jedan od najboljih golmana danasnjice kada su prekidi u pitanju (posebno za situacije kod slobodnih udaraca). Bravo je u najmanju ruku smijesan golman. Zatim Yaya situacija - sreca nije i njega prodao, pa ga sad vadi iz govana. Gundogan sta je vec kako je, steta. I na kraju najbitnija stvar: Stoperi. Stones je uzasan, zajedno sa Otamendijem. Odsustvo Kompanya itekako utice na ekipu i zato su tu gdje jesu.

Manchester United - Uz novog trenera i zvucna pojacanja vjerovao sam da mogu biti ozbiljni kandidati za titulu. Medjutim, to ce ipak jos malo da saceka. Forsiranje Ibrahimovica je dosta kostalo Manchester na pocetku sezone, tako da koliko god on sada bio dobar, zajebao je stvar u utrci za sampiona.

Liverpool - vec sam naveo. Nekonstantnost.

Arsenal - Cazorla. Bez njega je tim u raspadu, igra nepovezana i smijesna, a Wenger je takticki zaostao da bi mogao nesto inovativno i novo unijeti u ekipu koja je u rasulu.

Chelsea - jednostavno nisam vjerovao da mogu osvojiti. Imaju dobrih igraca i jaku ekipu, ali mislio sam da im je potrebno jos sirine u sastavu da bi uspjeli napraviti nesto vise. Na njihovu srecu, povrede kljucnih igraca ih ove sezone uglavnom obilaze, a i Conte je izvrstan menadzer koji se zna snaci u bezizlaznim situacijama.

Spurs - Cvrsta i jaka ekipa, ali zadrzavam isto misljenje kao i pred pocetak sezone: Nezrela za osvajanje.
                sigpic

Comment

• sigpic

Comment

• Lik dosao u Arsenal za 40m eura, sad je najbolji igrac lige i treba da ode za manje para
                    sigpic

Comment

• Zar ne ulazi u poslednju godinu ugovora?
                      sigpic

Comment

• Pa dobro, bice koja funta vise

Inace u championshipu

Last edited by Prototype; 01-03-17, 11:53.

Comment

• Arsenal ne mora prodati. Ima smijesnu platu od 140k, koju hladno bez problema da ga puste do kraja ugovora, ako ce neko da vrijedja klub sa ponudom od 40m eura.

1. On ostaje u Arsenalu
                          2. Ispod 60m funti, ponavljam funti, ne treba ni vracati pozive.
                          sigpic

Comment

• To je Juventus, on dovodi igrace u poslednjoj godini ugovora za smijesne pare, a ovoga puta nece dobiti sto miliona da ih potrosi na pojacanje kao ljetos. Tako da sumnjam da ce se razbacivati.
                            sigpic

Comment

• Sancez uskoro ulazi u poslednju godinu ugovora, i kao neko ko nije rad da isti produzi, 30-40 miliona evra je realna cifra. Kapiram i da bi vlasnici pristali na tu cifru, bolje 30-40M nego 0.
                              Originally posted by Dekinjo
                              Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                              Originally posted by La Jugoslavia
                              Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Ma i on izgleda hoce da ide, a to je glavni razlog da se uopste i prica o transferu. Kontam i ja da ga Arsenal ne zeli prodati, al dzaba ako hoce da ide.

Comment

Working...
                                X