Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2016/17

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ovo smo čekali. Greška na sredini, uzimamo loptu 2 na 1, kud ćeš idealnije...

Zakasnio je bukvalno pola sekunde Firmino sa pasom. Ovo je moralo da se iskoristi.
    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Kakvi mrtvaci tacno me prenijelo na par sekundi i zaspao sam...Klopp je najavljivao pred pripreme da ce ove sezone vise insistirati na prilagodjavanju protivniku i cini se da bas to veceras i radi
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Definitivno Klopp dozira ritam. Nema više onog suludog presinga sa početka kad grizemo prvih 30ak minuta i posle već oko 60og ne možemo da idemo. Više balansa u ekipi. Ima tu svega, i presinga i odmora, i to mi se baš sviđa.

Moraju ove greške da se koriste na sredini...
        I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• I mene je vala prenjelo, fino sam otkunjao.

Lose bome, lose, daj golove neku ludnicu
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Inače,nisam provalio da ovde iko navija za Siti,ima i navijača Čelsija,Junajteda,Liverpula,Arsenala..Al' sitijevih nigde
            Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Originally posted by NemanjaMiks View Post
              Inače,nisam provalio da ovde iko navija za Siti,ima i navijača Čelsija,Junajteda,Liverpula,Arsenala..Al' sitijevih nigde
              vlada12345
              torrente

http://www.sportklub.info/forum/show...r-League/page2
              Originally posted by Vladan
              SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
              :vinjaksmajli:

Comment

• Sandu je tu sad najaktivniji...
                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Edohz i Dale su valjda isto Sitijevi simpatizeri, koliko se secam.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by z0La View Post
                    Sandu je tu sad najaktivniji...
                    Sandu je gloryhunter. On je sad tu zbog Pepa.

A dok je ekipa bila prosek, dok se mucila, dok je hardkor baza bila uz Mancinija i Pelegrinija, gde je onda bio? Kada su na sredini bili De Jong, Havi Garsija, Rodvel...

A Sandu? Cccc
                    sigpic

Comment

• Ориги уместо Хендерсона, оно што сам прижељкивао, ајде сада да их згазимо

Comment

• Decki samo da vas sve ovako dok ste tu pozdravim i pozelim vam sve najbolje večeras. Nek je sa srećom i nemoj da ko sjeda za volan pjan. Živjeli!!

COYI
                        DALE 1992-2020
                        NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Hvala Jax, takođe! Lep provod večeras i sve najboljeee!

Jbte, imali smo 3 na 1 i na kraju nismo ni šutnuli na gol...
                          I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Kakva histerija junajtedovih TV simpatizera na prethodnim stranicama, kakvo prostacko ponasanje, kakve vulgarne reci. Duboko sam razocaran.

Nisam bio na forumu kada je SAF bio trener i kada su sudije delile i sakom i kapom, pa me zanima da li je i tada bio ovakav obrazac ponasanja, odnosno da li su se prema sudijama ispoljavale seksualne pretenzije kao danas.

I ne zanosite se da Utd moze vise od 5-6 mesta, jednostavno, svi ovi iznad su bolji od njih.

Sent from my UTOK_1010_Q using Tapatalk

Comment

• Нејасно ми како Мане није додао Оригију десно

Comment

• Originally posted by goku View Post
                                Kakva histerija junajtedovih TV simpatizera na prethodnim stranicama, kakvo prostacko ponasanje, kakve vulgarne reci. Duboko sam razocaran.

Nisam bio na forumu kada je SAF bio trener i kada su sudije delile i sakom i kapom, pa me zanima da li je i tada bio ovakav obrazac ponasanja, odnosno da li su se prema sudijama ispoljavale seksualne pretenzije kao danas.

I ne zanosite se da Utd moze vise od 5-6 mesta, jednostavno, svi ovi iznad su bolji od njih.

Sent from my UTOK_1010_Q using Tapatalk
                                Kao prvo to je bilo u afektu a inače iste stvari se dešavaju redovno ove sezone, iste utakmice.

Što se tiče sudija za vrijeme SAF-a, stalno je bila ta priča pa sam imao dokumentovano sve greške sudija koje su oštetiel Junajted u sezonama 2011/12 i 2012/13 i mogu ti reći da ih je bilo pa prilično. I kad bi se dešavala ta greška na sajtovima mi se niko nije javljao ali su bombardovali kad sudija ošteti protivnika.

Comment

Working...
                                X