Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2016/17
Collapse
X
-
-
Originally posted by maliajnstajn View PostTo sto je Shaw pogrijesio, odes na trening i kazes mu pogrijesio si daj da ispravimo, a ne u medijima ga ispljujes.
Vidjeli smo na sta je to licilo zadnji put kad je pljuvao igrace u medijima.
Comment
-
Originally posted by Scouser View Post"Kad mi izgubimo to je moja krivica, kad pobedimo onda su za to igraci zasluzni." Klopp
Samo sto Wenger trazi neke druge alibije, al nikad na igrace ne pljuje.
Al kako Murinjo uvijek nadje alibi, a ne pljuje ga se za to, show.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
kao sto rekoh sve je to trenera,licnosti..meni u sustini svejedno sta ce da radi van utakmice bitni su mi rezultati,isto,i sto tice igrace ako mozes da ludujes celu noc i posle odigras kako treba radi sta hoces,ako ne letis iz tima.Mouov nacin van terena,konferncije i sl.,mi se vise svidja al mi je to nije mnog bitno,Klop mi je isto odlican trener,bolji od Arsena sadasnjeg.
P.S. Kod Sou se to ni na treningu ne moze ispraviti
Comment
-
Last edited by saburo sakai; 19-09-16, 13:19."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View Posthttp://www.mirror.co.uk/sport/footba...urinho-8864616
A sta ce drugo bog nego okriviti igraca
Vec je malo postalo simptomaticno kako to igraci uvijek grijese kod Murinja.
Manchester United boss Jose Mourinho: It was my fault we lost the derbyIt's my fault because I'm the manager and it's always my fault because it's my choice.
Kažem, on je krivac najveći za ova 3 rezultata, ali sad govoriti da je kriv što Marsijal gubi loptu na svojoj polovini kad treba kontra Junajteda da krene i otvara prostor protivniku da lagano da gol je i previše.
Comment
Comment