Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2016/17

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by maliajnstajn View Post
    http://www.mirror.co.uk/sport/footba...urinho-8864616

A sta ce drugo bog nego okriviti igraca

Vec je malo postalo simptomaticno kako to igraci uvijek grijese kod Murinja.
    Danasnji mec je totalna katastrofa sem Ibre i malog Rasha...tanko sve,al opet primis gol posle faula to odmah menja igru,al za drugi gol je potpuno upravu,Amrabat povukao malo,centrirao pored Sou ko da nema nikog, a ovaj posle ostao sam ko izgubljen nit cuva kog nit ista,sto se mene tice nadam se da je svatio da je to bek nedostojan Mufc,do danas je bar zadrzavao napade igrao neku odbranu,danas ni to, podseca me na one rukometase sto igraju odbranu samo, ne znam kako ce sve da iskombinuje jer skripi na puno mesta,al sredice to Mou..

Comment

• To sto je Shaw pogrijesio, odes na trening i kazes mu pogrijesio si daj da ispravimo, a ne u medijima ga ispljujes.

Vidjeli smo na sta je to licilo zadnji put kad je pljuvao igrace u medijima.
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

To sto je Shaw pogrijesio, odes na trening i kazes mu pogrijesio si daj da ispravimo, a ne u medijima ga ispljujes.

Vidjeli smo na sta je to licilo zadnji put kad je pljuvao igrace u medijima.
        e to je do trenera isto mislim i za hvaljenje ako neko odigra dobro javno ga pohvalis,svejedno zavisi do trenera .Nije to neko pljuvanje neki izkazivanje misljenja u javnosti ,a oni su ipak javne licnosti i novinare a i navijce to zanima,i velike zvezde i treba da se nose sa svim pritiskom,al opet kazem to je stvar trenera pa sta se kome svidja,ko sto neko nikad ne kometarise se sudjenje a neko uvek.

Comment

• "Kad mi izgubimo to je moja krivica, kad pobedimo onda su za to igraci zasluzni." Klopp

Comment

• Originally posted by Scouser View Post
            "Kad mi izgubimo to je moja krivica, kad pobedimo onda su za to igraci zasluzni." Klopp
            Wengerov segrt.

Samo sto Wenger trazi neke druge alibije, al nikad na igrace ne pljuje.

Al kako Murinjo uvijek nadje alibi, a ne pljuje ga se za to, show.
            sigpic

Comment

• kao sto rekoh sve je to trenera,licnosti..meni u sustini svejedno sta ce da radi van utakmice bitni su mi rezultati,isto,i sto tice igrace ako mozes da ludujes celu noc i posle odigras kako treba radi sta hoces,ako ne letis iz tima.Mouov nacin van terena,konferncije i sl.,mi se vise svidja al mi je to nije mnog bitno,Klop mi je isto odlican trener,bolji od Arsena sadasnjeg.
              P.S. Kod Sou se to ni na treningu ne moze ispraviti

Comment

• Last edited by saburo sakai; 19-09-16, 13:19.
                "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Zna li se kakva je povreda u Kanea? Pitam opcenito. Da ne misli doticni da se njemu obracam.
                  Last edited by Rossonero; 19-09-16, 13:38.

Comment

• Stavio te na ignore, nema on sta da misli

Napustio sinoc stadion sa onom zastitnom cizmo, i prve glasnine nisu nimalo dobre. Moglo bi to par mjeseci da bude ako je ligamente udesio.
                    sigpic

Comment

• Nadam se da nije ono najgore.

Comment

http://www.mirror.co.uk/sport/footba...urinho-8864616

A sta ce drugo bog nego okriviti igraca

Vec je malo postalo simptomaticno kako to igraci uvijek grijese kod Murinja.

Manchester United boss Jose Mourinho: It was my fault we lost the derby
                        It's my fault because I'm the manager and it's always my fault because it's my choice.
                        Preskočićemo da i ovakve stvari kaže. Sad ga je lako pljuvati i kritike su zaslužene, on je kriv itekako za ove loše rezultate (najviše) , ali svakako nije kriv što protiv Hula sudija ne svira penal za Junajted, protiv Sitija isto penal i crveni, Protiv Fejnorda ofsajd kod gola domaćih i konačno što Marsijalu uzimaju loptu uz faul kod drugog gola Votforda. Što se Miki i Lingard pogube na derbiju, shvatam da nisu bili skroz spremni ali profesionalni fudbaleri su.

Kažem, on je krivac najveći za ova 3 rezultata, ali sad govoriti da je kriv što Marsijal gubi loptu na svojoj polovini kad treba kontra Junajteda da krene i otvara prostor protivniku da lagano da gol je i previše.

Comment

• "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Dva meseca Kane,van terena

Comment

• "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• U pravu je, previse su umislili sebi ti menadzeri, samo deluju negativno na fudbal.
                                Originally posted by maliajnstajn
                                Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

Working...
                                X