Trebali su Infantina zvati da izvlaci papirice
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2016/17
Collapse
X
-
Ono sto je sigurno Klop sa ovim maloumnikom nece saradjivati
http://www.espnfc.com/english-premie...ys-mino-raiolasigpic
Comment
-
-
Originally posted by Ognjen View PostNije Liga 1 raspala, moze tu da se vidi itekako atraktivnog i kvalitetnog fudbala. Ja bas volim da ispratim francusku ligu kada uhvatim na Areni.
Inace, polako sa Mojesom, nisu oni trenutno u polozaju da dovode puno kvalitetnije igrace od ovih koje su doveli.
Sjecam se ja igara Junajteda sa njim kao trenerom u LS, ono je dobro izgledalo i malo je falilo da Bajern izbace ali Runi promasio loptu.
Ovo dovođenje Aničebea i Pijenara mi je prejako doduše
Comment
-
https://www.theguardian.com/football...P=share_btn_tw
Svako neko ima svoje vidjenje, za dosta je u pravu, negde malo preteruje ali u sustini dobar tekst i sa vecim delom se slazem, osim za Italijane i atraktivnostTe dve stvari ne idu u istu recenicu
Comment
-
Pročitao sam prva dva pasosa i zatvorio, ništa novo što i ovako možeš da pročitaš gotovo na svakom forumu, ta teorija da je "najbolja" ona liga koja ima najviše učesnika u finalu LŠ i kako bi Juve pobedio gotovo svakog u premu
Sere brat kad moram tako da kažem, neću da pričam u ime ostalih koji vole prem ali ja ga pratim zato što je neizvesno i zanimljivo, zato što svako može svakog da pobedi, to je ono što taj ostrvski fudbal nudi i to nema nikakve veze sa kakvom lepotom i šta ti ja znam. Iscepaće Real i Barsa i kombinovani sastav Arsenala i Čelzija, pa nismo slepi jebeš ga da to ne vidimo ali to nije razlog da ja sad prestanem da pratim prem
Baš me interesuje kakav će spin biti kad dignu nivo klubovi iz Mančestera i ostatak bagre
Meni osobno nije zanimljivo da gledam Bajern, Barsu, Real kako svakog vikenda analno devastiraju neke paćenike, nit komentarišem nit me interesuje al bitno nekolicina redovno leči komplekse i prosipa žuč svaki put kad se retardirani Englezi brukaju po LŠ
I to ne znači da nekog favorizujem, da se sutra promeni stanje u Bundesu pratio bih to takmičenje, isto važi i za Primeru, nije mi uzbudljivo da gledam utakmicu gde je kataklizma epskih razmera ako monopolisti izgube, kad gledam Primeru bukvalno mi se jebe za utakmicu dok Prem čekam kao malo dete svakog vikenda i svaku utakmicu bez izuzetka plus prokleti MOTD i MNF
I baš da vidim Skolsa da ne gleda derbi za vikend, kako da ne, prvi ima da se gura i bace komentareLast edited by saburo sakai; 05-09-16, 21:42."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
Comment