Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2016/17

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eih jebiga, tripletari su dominantni, a i svi zele tripleta smajli.
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ovako ce ove sezone Ozil i Alexis.

#tripleta

Spoiler

Comment

• Ovo je poslednja sezona Ozila i Aleksisa u Arsenalu
        sigpic

Comment

• Meni nisu jasne dvije stvari.

1. Zasto je Limar glasao za Arsenal? Je l' tako tjeras maler, šta li?

2. Zasto je u grafikonu Arsenal oznacen rozom bojom, kakve su to provokacije?
          DALE 1992-2020
          NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Ja samo ne mogu da verujem kako vi mislite da pored najboljeg trenera danasnjice neko drugi uzme ligu.
            Ali najjaci mi je Aki kada prica o navikavanju na dominaciju, a sto kaze Proto tada je bio u obdanistu.
            Mada opet treba biti realan i priznati da je ogromno dostignuce zavrsiti sezonu bez poraza, bez obzira na osvojene bodove.
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
              Ja samo ne mogu da verujem kako vi mislite da pored najboljeg trenera danasnjice neko drugi uzme ligu.
              Ako mislis na Pepa OK.

Ako mislis na specjalnog translejtora..
              sigpic

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                Ako mislis na Pepa OK.

Ako mislis na specjalnog translejtora..
                Ma mislim na Bilica Slavena.
                sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                  Ma mislim na Bilica Slavena.
                  Eno ga doveo 11 igraca, jedva dobio jednu tekmu.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                    Eno ga doveo 11 igraca, jedva dobio jednu tekmu.
                    Imao je najtezi raspored na startu, i puno kadrovskih problema.
                    sigpic

Comment

• Jax.

Bez sprdnje sada ili provokacija.

Ako gledas logicki, Arsenal ima najvise sanse da osvoji ligu. Trener koji poznaje ligu, koji godinama radi manje vise sa istim timom godinama. Doveo je da kazes ono sto mu treba, uvek je znao da izvlaci dosta iz mladih igraca.

A realnost je sad opet druga stvar. I u to smo se svi uverili dosta puta. I svi znamo kako ce to da izgleda, malo mucno prvih par kolo, pa sjajno i bajno negde do sredine marta(u najboljem slucaju) i posle toga manje vise potop.

Ako gledamo samo realnu stranu, meni je Celzi prvi favorit. Maltene nista igracki nije promenjeno, doveden Kante koji moze da pokrije celu ekipu a to je ono sto im je i trebalo najvise. Azar je poceo da igra i to je doma 180 stepeni druga ekipa. Plus na klupi, prejaki motivator, koji ce ostvariti rezultat pa sta god da se desi.

Mancesterove ekipe su i dalje cudne. Bar ja ocekujem vise oscilacija kod obe ekipe nego kod svih ostalih navedenih.

Liverpul sa Klopom, mi deluje kao da moze Bajernu da da 10 komada i to onako sa pola snage. A opet isto tako mogu da izgubu sa 3:0 od nekih papana. Iskreno me i to plasi. Mozda je stvar samo u pristupu ali ono brinucu se za njih kada budemo igrali sa njima. Slicna ekipa mi je West Ham.

Totenhem od kada je dosao Poketino u mnogim tekmama koje sam gledao deluje kao da ce da pretrpe petardu, a oni ljudi zavrsili prosle godine 3ci. Everton i Saut ce mi biti nebitne ekipe, tj bice po neka lepa tekma ili ce da dobiju nekog favorita u nekoj gorila tekmi 5:4 ili tako nesto. Lester ce da boli ona stvar za sve, ima igraju kao opusteno u svemu. Pa sta bude bice. M'boro, deluje da je novi Svonsi ili Saut. Ovo ostalo ono pfff. Hull ce biti zanimljivo pratiti ili pogledati zbog situacije i Filana.
                      Last edited by l1m4r; 29-08-16, 22:48.
                      Originally posted by Vladan
                      SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                      :vinjaksmajli:

Comment

• Sve je to tacno, apsolutno. Ali, logika i realnost se vrlo često ne sretnu ni u putu.

Bar smo to mogli nauciti prosle sezone.
                        DALE 1992-2020
                        NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Po meni City, UTD i Celsi, glavni kandidati za titulu.
                          Slozio bih se skoro u svemu sa limaru, a pogotovo u delu za Celsi. Konte je motivator i covek koji je navikao da pobedjuje, a sa Azarom od pre par godina mogu da se bore za titulu i plus ne igraju u Evropi ove sezone.
                          UTD ce da djuska fino dok ne bude izgubio od nekog, tu mogu upasti u neku manju krizu, ali kontam da ce to prebroditi oni.
                          Arsenal uvek bio top 4 ekipa ali koliko god postovao Vengera, on je morao da grune dosta para na nekog spica. ako zeli titulu.
                          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Inace, ovaj Bufal bi mogao biti pun pogodak za Sautempton. Ne bas kao Paje za VH prosle sezone ali ocekujem nesto priblizno tome.

Comment

• Kazna za Aguera.

Evo Vladane docekao si to da ne igra protiv Uniteda.

Sergio Aguero faces a three-match ban after being charged with violent conduct by the Football Association for elbowing Winston Reid in Manchester City's 3-1 victory over West Ham United on Sunday.

The incident, which happened in the 76th minute as Aguero challenged the West Ham defender from a long clearance, was not punished at the time by referee Andre Marriner, who put in his match report that he had not seen what had happened.

Aguero has until Wednesday at 6 p.m. BST to answer to the charge, but if he does not contest it then he would automatically receive a three-game ban.

That means he would be suspended for the Manchester derby at Old Trafford on Sept. 10. He would also miss the Premier League home clash with Bournemouth on Sept. 17 and the EFL Cup third-round clash with Swansea City three days later. But he would be eligible to play in City's Champions League clash with Borussia Monchengladbach, which follows the game against United.
                              Last edited by Rossonero; 30-08-16, 22:10.

Comment

• Sutra Deadline day? Ohh napokon, odužilo se.
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X