Kasno je ovo Jurgene.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2016/17
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostVezni red Spudsa je raspad sistema bez Dembelea.
Nisu kupili pametno, desit ce im se isti scenario kao i 2010. Nema njih ni u top4.
Comment
-
U Liverpulu sve sablonski. Sat vremena vrhunskog ritma, tempa, energije. Posle tih sat vremena sve nestaje, vjerovatno fizicki izduvaju, nema vise tog presinga, nemaju snage jednostavno. Sve lijepo i dobro izgleda 60 minuta, ali ako ne dodju do osjetnije prednosti ide mucenje. Da li je do Klopa ili do igraca koji se maksimalno daju odma pa do kad izdrze, ne znam, ali moraju da izbalansiraju.
Totenhem na leru, nisu ni blizu radne temperature jos uvijek, moraju biti zadovoljni sa ovim bodom.
Dajer, Aldervereld i Vanijama prekucali, u Liverpulu Milner, Matip i Firmino. Lalana igra dobro ali uvijek ima taj neki potez vise, ne znam ni je li potez vise koliko kasno donosenje odluka, uvijek kasni za bar malo kad je u dobroj situaciji. Odlicno otvaranje vikenda.sigpic
Comment
-
Originally posted by Casiraghi View PostProsipamo opet. Mada nije problem bod ovde ali morali smo da imamo 7 bodova a ne 4. Fali Emre.
Послато са HTC One_M8 dual sim уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostPočeo si da zračiš, Pixare, to mi se sviđa.
Послато са HTC One_M8 dual sim уз помоћ Тапатока
Comment
Comment