Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2016/17

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Furinjo ako izdrzi do kraja sezone svaka mu cast

Comment

• Ja imam predikciju za Murinja iz septembra, Nashu sam je poslao na pp. Vidjet cemo za koliko cu da fulim
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ko god misli da Jose nije tu naredne sezone taj nista ne zna
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Gdje je onaj sto pise Pogba cetvrti?

Prvih pet klubova klasa za sebe trenutno. To pokazuje i gol razlika od plus 14 do plus 21. United ima gol razliku plus 3. Sve je jasno.

Comment

• Comment

• Ma ne oni su jos uvek kandidati za titulu. 10 uzastopni pobeda i menja se sve.

Comment

• Ne mijenja se nista,ali mislim da je Jose najmanje jos narednu godinu tu...s tim da ja mislim da ce on ovdje da se zadrzi mozda 4,5 godina
                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ko misli da Adidas voli da baca pare u veoma centralizovanom portfoliu, taj nista o biznisu ne zna

Salu na stranu, vise je bilo za igru, ali ako ovako nastavi mogao bi i bez posla da ostane.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by krele90 View Post
                    Ma ne oni su jos uvek kandidati za titulu. 10 uzastopni pobeda i menja se sve.
                    U Engleskoj zabiljeziti deset uzastopnih pobjeda je gotovo pa nemoguce.

Pored toga ovaj tim Uniteda nema kvalitet za takvo sto. Ukoliko Tottenham bude na nivou tesko da ce izbjeci poraz u iducem kolu.

Comment

• sigpic

Comment

• 4 tekme jer mu je to drugi crveni ove sezone. A inace ja bi mu dodao jos koju, jer ono je bilo bas previse sta je napravio.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Samuraj View Post
                          Gdje je onaj sto pise Pogba cetvrti?

Prvih pet klubova klasa za sebe trenutno. To pokazuje i gol razlika od plus 14 do plus 21. United ima gol razliku plus 3. Sve je jasno.
                          Celzi je klasa za sebe. Ostala cetri su klasu ispod.
                          Originally posted by Dekinjo
                          Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                          Originally posted by La Jugoslavia
                          Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Celzi je kanta, pitanje je vremena kad ce uci u seriju losih rezultata. Previse srece i protiv Spursa i protiv Sitija.

Comment

• Originally posted by Zona View Post
                              Celzi je kanta, pitanje je vremena kad ce uci u seriju losih rezultata. Previse srece i protiv Spursa i protiv Sitija.
                              Originally posted by Dekinjo
                              Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                              Originally posted by La Jugoslavia
                              Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Originally posted by bici View Post
                                Celzi je klasa za sebe. Ostala cetri su klasu ispod.
                                Ti ocigledno nisi gledao njihove zadnje dvije utakmice. Oni su izgleda isisali svu srecu iz jako nesretnog Uniteda ove sezone.

Comment

Working...
                                X