Spavamo u odbrani.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2016/17
Collapse
X
-
-
Mancester Sitiii
Takav sam i jaaa
Cisto da se vidi
Ko je Pep Gvardiola.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Vratilo im se za Totenhem, tada nisu zasluzili da izjednace na poluvremenu jer ih je Tot izmasakrirao, sad igracki nisu zasluzili da gube. Siti ne igra presing, ne igraju svoju igru, ali popusta odbrana Celsija posle pola sata, posebno je Aspi kritican.
Tejlor ne zna dje udara. Iako je Agero trazio kontakt Luiz mu ulazi u putanju i tijelom ga kida.sigpic
Comment
-
Klasičan čelzijevski autogol. Samo sam navikao da ih viđam od Terija. On je umeo neke smešne autogolove da daje. Dobio Siti bitku na sredini za sad, nema šta. Šteta što Hazard ne šutnu ono kad je prošao Brava. Odlična lopta Fabregasa.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by krele90 View PostNapokon. Vidim sad imamo svih 6 SK 😊
Inace bolji City, bas nespretna intervencija Cahilla, fino ga je zavukao u svoju mrezu.
Steta sto Hazard nije sutirao onda kada je obisao Brava, nego je trazio igraca u sredini. Dobar mec.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Odlican Siti. Mogli su jos koji da daju samo da su mrvu prisebniji bili u zavrsnici. Fino su krenuli prvo preko desne strane a u drugom delu poluvremena i preko leve. Sane je potencijal samo takav, drago mi je sto koristi sansu koju mu je Pep pruzio.
Vise je celsi igrao presing pa i stvarao odredjene probleme Sitiju u samom zacetku napada, ali olako su im igraci ispadali i mnogo je domacin bio opasniji. Mada imali su plavci preko Azara dve dobre prilike. Onaj sut - meni zao bilo sto ode pored gola kako je ostar bio - golcina bi bila.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment