Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2016/17

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Po meni je Stouns odlicno pojacanje za Siti. Ima skil da iznese loptu naprijed, jak u duelu. Covjek toliko puta savrseno intervenise ali bitno je ismijavati kada napravi jednom gresku a nikad ne spomenuti odlicne poteze.

Comment

• Odlicno otvaranje utakmice Celsija sa ovim presingom na sredini terena. Steta sto ne udje onaj sut Azara.
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Kiks Gvardiole sa postavkom...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Comment

• Originally posted by Tobdzija View Post
          Posle skoro godinu dana vracen je Sport Klub na kablovsku u Subotici, konacno ce se PL ponovo gledati normalno na TV.
          Napokon. Vidim sad imamo svih 6 SK 😊

Comment

• Sane nevidljiv danas, premalo lopti dobija. Bolje bi se snasao Yaya na AMC.
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Sta je Edene s desnom nogom
              DALE 1992-2020
              NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Originally posted by Jax Teller View Post
                Sta je Edene s desnom nogom
                Dobio udarac u 2. minutu od Fernadinja.
                Dreams are coming true.

Comment

• Hahaha očigledno navlacenje na celzi ovo je smešno...

Comment

• Kakvo navlačenje? Odlična odluka sudije.
                    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• ali gospodin Čupavi je baš opasan postao. Sto je fascinantno..
                      Originally posted by Vladan
                      SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                      :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by krele90 View Post
                        Hahaha očigledno navlacenje na celzi ovo je smešno...
                        Meni smesnije kako je pao Aguero.

Comment

• A pre toga nepostojeći zuti otamedija i prekrsaj nad aguerom u kontri kejhila...

Comment

• Žuti karton nije bio, ali isto tako je mogao da 2 žuta Fernadinju. Prvo za onaj start na početku nad Hazardom, a posle i za faul nad Mozesom. Ako već gledaš Otamendijev karton, budi malo objektivan i za druge startove.

Što se tiče faula Luiza, po meni ono nije bio faul.
                            I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Ma Aguero udario u Luiza i hteo da iznudi crveni. Ispravna odluka sudije, cak bih dao zuti za simuliranje.
                              Dreams are coming true.

Comment

• Pa diskutabilno je.....ali mislim da je ovog puta sudija glumac postupio ispravno, ni levo ni desno je ono....dakle pusti samo da se igra.

Comment

Working...