Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2016/17

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Slazem se. Pomeni nije los ni Holding za 2m. Mnogo veci potencijal nego precenjeni Cembers.

Comment

• Njukasl ubija QPR 0:6

i Mitar zabio
      "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• 1:55. Trebalo bi obratiti paznju na Otamendija. Na ovom se snimku ne vidi sa kakvom ga je silinom gurnuo, a onda se izjednacio sa linijom odbrane. Mudro...
        Last edited by Bogi; 14-09-16, 14:43.

Comment

• Kad ja jedva cekam utakmicu nocas, ne znam kako je navijacima

Liverpul je mnogo potentniji naprijed, ako uspiju da odigraju jak presing tokom veceg dijela meca mislim da su blizi pobjedi. Sredina Celsija mora da odgovori i donese prevagu, a odbrana da bude na nivou i da se juri sa brzancima Liverpula, Ivanovic i Kejhil na pravom ispitu. Konte mora da uspori ritam maksimalno, mozda i da im da svjesno loptu.
          sigpic

Comment

• Ja mislim da se samo Azar pita veceras.

Comment

• Kante je tu da odgovori trci i presingu, igrace kljucnu ulogu, ako Chelsea uspije dobro izaci iz presinga Hazard ce imat dosta prostora a to automatski znaci nekolike mec lopte za Chelsea, al opet kazem izlazak iz presinga je kljuc za plavce

Comment

• Izgleda onaj Soare iz Palaca dozivio saobracajku i pauzira pola godine. Polomio nogu cini mi se.
                DALE 1992-2020
                NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• То нека текма вечерас а ?

Comment

• Jedva čekam tekmu večeras...

Očekujem golove na obe strane. Već vidim akciju gde nam presing ne uspeva i Hazard prolazi kroz sredinu kao kroz švajcarski sir. Ali isto tako mislim da možemo da ga metnemo iz neke lepe akcije.
                    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Nema Firmina. Mislim da je to veliki problem, jer će morati Liverpul dosta da se pomuči u kreiranju napada. Firmino je tu najjači od ovih napadača. Šteta i za utakmicu, nadao sam se da će biti najjači sastav od obije ekipe.
                      sigpic

Comment

• 42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7

Kida ejsara <3

Comment

• Cou je uleteo umesto Firmina, tako da nismo nešto previše izgubili u kreiranju. Pre će biti da ćemo izgubiti na presingu. Firmino je postao presing mašina.
                          I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Evo Kontea top 3 trenera, pola.terena.ekipa.kuci ne.moze.da.mu predje. Odličan početak, idemo.po.jos jedan
                            sloboda ili ništa

Comment

• Cim sam ga izbacio iz tima daje go
                              sigpic
                              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Morali su ga dobro prebiti i on odma go da.

Batina je iz raja izasla.
                                DALE 1992-2020
                                NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

Working...
                                X