Announcement

Collapse
No announcement yet.

Smesni i neobicni postovi sa ovog foruma,i o forumasima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Smesni i neobicni postovi sa ovog foruma,i o forumasima

Milos Teodosic oOoOoO Milos Teodoasic oooo to je najbolji Srpski sportista a ne nekakvi Djokovici,Cavici,Vidici i tako ti...

Comment

niko nije rekao da je teo los stavise ja obozavam tea carina je ali ne mozes da kazes da je npr vidic los covek je u konkurenciji za tim sveta a ni djokovic!
      <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
      *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
      *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
      LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
      Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
      JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

• Re: Odg: Smesni i neobicni postovi sa ovog foruma,i o forumasima

[quote author=bice link=topic=2630.msg148012#msg148012 date=1279037381]
        Evo i ja cu

Vladan-On je za mene najbolji lik na forumu volim da citam njegove postove uvek je veseo i veliki je saljivdzija...Voli da se kladi pogotovo sa Bojanom i kada ukljuci mozak (a to retko cini) moze da napise referat od 30 stranica $#^%RT $#^%RT $#^%RT

Mr.Gold-Verovatno stariji covek oko 29-30 godina ume da bude opasan ali retko $%&amp;5@$A

Jagodica-E nju nisam provalio znam da navija za Djokovica verovatno cu je skapirati do sledece godine @R&amp;}*

BojanaBG-Veliki fan Federera sto podrzavam #$&amp;+|r inace dobro poznaje tenis ali kada se naljuti bezi od nje sto pre $#^%RT

Jinxy-ZA nju nemam neko misljenje i OK je ali steta sto navija za Nadala &amp;%@5w8&amp;*

T-Mac-Neki put ume da bude dosadan ali sve to izbrise svojim postovima u NBA-u...Svaka cast za postove o NBA-u da nije njega verovatno ne bih ni citao forum NBA &amp;8@^J

Layzick-Veliki fan Juventusa kao i ja dobar poznavalac fudbala samo steta sto navija za Partizan inace bi bio super h5g6k8

Manda-Covek koji je zasluzan sto smo imali dobro zezanje i druzenje tokom SP zato sto je napravio fantasy...Stavlja smesne avatare &amp;*#GI(]

Vesna8.11-Nju veoma postujem zato sto je starija od mene i zna sve o MOTO GP-u volim da citam njene postove ^&amp;*ST*^#

MK Serbia-Vidi se da je navijac Intera i Snajder...Bez ljutnje ja to ne podrzavam jer navijam za Juventus inace drago mi je sto iznosi transfere o Zvezdi 7@$**

Ako sam nekoga zaboravio nisam ako hoce neka oprosti +*@WT*48*
        [/quote]

Evo posle 8 meseci da iznesem moje misljenje o forumasima novim i starim.Kao sto vidite moj post u julu koji je doveo do velikog smeha vecine forumasa a i mene. $#^%RT Dosta se promenilo od tada.Dosli su novi forumas sa kojima sa veoma dobar i druzimo se.Kraj godine se blizi a ja sam vec 8 meseci sa vama.Nadam se da cemo proslavljati i godinu dana u aprilu ui istom ovo sastavu.
        Jos koju rec forumasima bez ljutnje $#^%RT

caniggia7ecko koji ume sve da nasmeje,da se zeza,decko koji je promenio vise devojaka nego neko carape i decko koji mi je najdrazi na forumu.To je on.Veliki navijac Sunsa,Lorenca,Liverpula i Partizana.(to mu jedino zameram ali nema veze $#^%RT ).Mnogo dobar lik i nadam se da ce biti takav do kraja zivota saljivdzija,veseo....

Dusan1610ule je dobar decko,odlican djak i prati sve sportove.Dosta se razume u kosarku i ostale sportove i ume da nas odusevi svojim postovima.Svaka cast za NBA ligu #$&amp;+|r

-dacha-:Evo ga dacha mafija.Mnogo voli da zeza ljude ali to moze da mu se obije o glavu.Veliki navijac Zvezde kao i ja.Malo da prestane da zeza i bice dobar.Ubija u konkulzcudu ili kako se vec zove &amp;8@^J

RRV:Veoma dobra devojka bar sam ja tako zakljucio h5g6k8 veliki fan MotoGP-a,F1,Vettela ali jedina zamerka je sto navija za Partizan.Voli West Ham &amp;8@^J &amp;8@^J ali je nesto ne vidjam cesto na forumu. &amp;%@5w8&amp;*

Joe Cole:Takodje dobar decko,fan Liverpula i iako je stariji voli da se zeza sa nama. &amp;+I}\ $#^%RT

Sigurno sam nekog zaboravio a prepravicu kada se setim. $#^%RT $#^%RT
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Ma kakva ljutnja,kad svakoga nahvalis $#^%RT $#^%RT $#^%RT

sigpic

Comment

Pa sta cu kad su ovde samo dobri ljudi &amp;+I}\ $#^%RT
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Zahvaljujem se na komplimentima,mnogo sam se trudio da steknem ove pohvale $#^%RT
              TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Hvala bice :8-[/ a u poslednje vreme me nema cesto jer ucim zezaju me glupavi profesori /SR&amp;] +-*^%*
                Hajde da i ja kazem nesto kada sam tu:
                Vladan-Mnoooogo dobar decko,prva osoba sa kojom sam se sprijateljila na forumu,obozavam ga stvarno iako ga nekada zezam pa se kao &#039;&#039;naljuti&#039;&#039; ipak zna da se salim(valjda) $#^%RT i naravno najvaznije poznat po avatarima golih spanaca jer nijednu opkladu nije dobio tako da se uvek kladim sa njim jer znam da cu dobiti h5g6k8 &amp;^@4( Najbolji je stvarno! :8-[/

Caniggia-Mnogo dobar decko,druga osoba sa kojom sam se sprijateljila na forumu,sjajan je stvarno,takodje je i zenskaros sto je i bice rekao I#^@8 $#^%RT Zeza se,uvek me oraspolozi kada mi nesto napise.Zna SVE o sportu.Stvarno mi puno znaci i cudno mi je kada nije na forumu jer sam navikla da je stalno tu i uvek posalje neku poruku :8-[/ i SPIJUN JE!!! Znas ti caniggia o cemu pricam! E da i jedan od retkih koji je imao isto misljenje kao i ja sto se tice titule u f1 za fetela,svi su govorili da je nece on osvojiti vec alonso ili veber!Ali mi smo bili u pravu!

Joe Cole-To mi je muz mislim sta reci %QWT&amp;W $#^%RT :8-[/ Samo ne voli Manchester United pa ga oteram da spava na dvosedu svako vece,a dvosed je tvrd pa ima da zavoli Manchester makar mu to bilo poslednje $#^%RT

bice-Dobar decko,voli da se zeza ali steta sto ne voli Partizan,sramota $#^%RT Promenicemo to! &amp;+I}\ h5g6k8 E da kako ovo da zaboravim voli west ham kao i ja &#039;65slif

Dacha-Sjajan decko zaista %QWT&amp;W

Djuka99-Sjajan decko mnogo ga gotivim i prelepo crta +*@WT*48*

trivun-Voli kimija &#039;65slif Ko god da voli Kimija vredan je pomena h5g6k8

Lorenzo-fan-Ok decko ne znam ga bas puno ali za sada mi se cini mi se da je ok,samo je lose sto navija za lorenza $#^%RT

i sada devojke:
                Miss-Svi znate koliko ja volim miss,mislim moramo nas 2 da se drzimo zajedno pored ovoliko muskaraca na forumu! $#^%RT &amp;^@4(
                Lucy-Jedna od najboljih devojaka,mnogo je gotivim imamo isto misljenje o svemu.

Nadam se da nisam nikoga zaboravila ako jesam izvinjavam se +-*^%* Ipak je polugodiste,pod stresom sam pa ne mogu sve da pamtim $8#a
                LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3

sigpic

Comment

RRV :8-[/ [0)-* &amp;^@4(
                  Sad sam se postidio p%8@
                  I nije tacno da volim polugole Spance /SR&amp;]
                  sigpic

Comment

[quote author=Vladan link=topic=2630.msg218638#msg218638 date=1293457322]
                    RRV :8-[/ [0)-* &amp;^@4(
                    Sad sam se postidio p%8@
                    I nije tacno da volim polugole Spance /SR&amp;]
                    [/quote]
                    De,de ma znamo da ne volis I#^@8 $#^%RT

sigpic

Comment

Prepoznajem ironiju (&amp;$E#
                      A opklade cu sigurno od sad dobijati,posto te vise necu pustati ^%@7f
                      sigpic

Comment

Ja sad ovde ispadoh najveci zajebant na forumu -E)%&amp;4 &amp;*#GI(]
                        Hvala na komplimentima od strane RRV i biceta

i da kazem,da nisam najbolji u conquiztador,cannigia je bolji od mene za sad @(*6sd$%
                        sigpic
                        http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

@dacha sada sam se setila ono kada smo se zezali ono da li je bice kao zivo bice ili bice nesto ne znam kome smo objasnjavali nekom novom na forumu mislim xD mislim da si i ti bio tu ...xD jadan bice +-*^%* :8-[/
                          @vladan ja sam tebe pustala pa nije vredelo i gubio si a ako ti krenes ozbiljno i ja cu pa ces opet izgubiti,pomiri se sa sudbinom h5g6k8

sigpic

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2630.msg218633#msg218633 date=1293456388]
                            Hvala bice :8-[/ a u poslednje vreme me nema cesto jer ucim zezaju me glupavi profesori /SR&amp;] +-*^%*
                            Hajde da i ja kazem nesto kada sam tu:
                            Vladan-Mnoooogo dobar decko,prva osoba sa kojom sam se sprijateljila na forumu,obozavam ga stvarno iako ga nekada zezam pa se kao &#039;&#039;naljuti&#039;&#039; ipak zna da se salim(valjda) $#^%RT i naravno najvaznije poznat po avatarima golih spanaca jer nijednu opkladu nije dobio tako da se uvek kladim sa njim jer znam da cu dobiti h5g6k8 &amp;^@4( Najbolji je stvarno! :8-[/

Caniggia-Mnogo dobar decko,druga osoba sa kojom sam se sprijateljila na forumu,sjajan je stvarno,takodje je i zenskaros sto je i bice rekao I#^@8 $#^%RT Zeza se,uvek me oraspolozi kada mi nesto napise.Zna SVE o sportu.Stvarno mi puno znaci i cudno mi je kada nije na forumu jer sam navikla da je stalno tu i uvek posalje neku poruku :8-[/ i SPIJUN JE!!! Znas ti caniggia o cemu pricam! E da i jedan od retkih koji je imao isto misljenje kao i ja sto se tice titule u f1 za fetela,svi su govorili da je nece on osvojiti vec alonso ili veber!Ali mi smo bili u pravu!

Joe Cole-To mi je muz mislim sta reci %QWT&amp;W $#^%RT :8-[/ Samo ne voli Manchester United pa ga oteram da spava na dvosedu svako vece,a dvosed je tvrd pa ima da zavoli Manchester makar mu to bilo poslednje $#^%RT

bice-Dobar decko,voli da se zeza ali steta sto ne voli Partizan,sramota $#^%RT Promenicemo to! &amp;+I}\ h5g6k8 E da kako ovo da zaboravim voli west ham kao i ja &#039;65slif

Dacha-Sjajan decko zaista %QWT&amp;W

Djuka99-Sjajan decko mnogo ga gotivim i prelepo crta +*@WT*48*

trivun-Voli kimija &#039;65slif Ko god da voli Kimija vredan je pomena h5g6k8

Lorenzo-fan-Ok decko ne znam ga bas puno ali za sada mi se cini mi se da je ok,samo je lose sto navija za lorenza $#^%RT

i sada devojke:
                            Miss-Svi znate koliko ja volim miss,mislim moramo nas 2 da se drzimo zajedno pored ovoliko muskaraca na forumu! $#^%RT &amp;^@4(
                            Lucy-Jedna od najboljih devojaka,mnogo je gotivim imamo isto misljenje o svemu.

Nadam se da nisam nikoga zaboravila ako jesam izvinjavam se +-*^%* Ipak je polugodiste,pod stresom sam pa ne mogu sve da pamtim $8#a
                            [/quote]

To neces docekati ljubavi $#^%RT &amp;^@4(
                            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

@Joe a ako izbacim dvosed ceka te pod pa ti biraj???
                              MANCESTER-POD-MANCESTER-POD????Pitanje je sad xD

sigpic

Comment

Ja biram tebe Pikacu $#^%RT ,ipak cu izabrat pod.

Comment

Working...
                                X