Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier league 2010/2011 season

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Premier league 2010/2011 season

[quote author=S-Nash link=topic=2627.msg263226#msg263226 date=1299533790]
    Kuyt i Zigic *%54a /#*^D +*@WT*48*
    [/quote]
    Oleeeeeeeeeeee &8@^J +*@WT*48* 7@$** $#^%RT

Comment

[quote author=bice link=topic=2627.msg263224#msg263224 date=1299533686]
      Cim sam video da nema West Ham,nisam zelo da citam. $#^%RT $#^%RT
      Salim se,lep tekst a sledeci put(ako ga bude bilo) obavezno da ubacis WH /SR&]
      [/quote]

Biti ce do kraja sedmice o WH-u @(*6sd$% ,samo cu o njima pisati medju onim timovima koji se za opstanak bore h5g6k8 .

[quote author=danijelkr link=topic=2627.msg263220#msg263220 date=1299533479]
      JC, valjalo je ovo napisati i sad da ja nesto ne drvim. svaka ti dala h5g6k8

samo bi ja dodao na City, da je to ekipa koja nema sistema(ili tvoje ne zna se ko pije a ko placa) i ekipa koja ima samo dva sigurna igraca u prvi 11 i to su Kolarov i golman Hart,a ovi ostale strepe.
      [/quote]

Kod njih se dosta toga mora promjeniti da bi mogli konkurisati za neke trofeje,a i jedan od razloga je ta stalna rotacija koju si spomenuo,Kolarov je proslu utakmicu bio izmjena,a ne moze se tim praviti bez uigranosti.Prvo kupe hiljadu igraca koji nisu nikad prije zajedno igrali i onda ih mjenja svaku utakmicu.

[quote author=S-Nash link=topic=2627.msg263226#msg263226 date=1299533790]
      Kuyt i Zigic *%54a /#*^D +*@WT*48*
      [/quote]

Ovo bi bio najjaci tandem,ne znaju zajedno deset puta ispimplat loptu $#^%RT
      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Dje nam je Betmen Kuyt ga spalio
        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

[quote author=Gangrena link=topic=2627.msg263233#msg263233 date=1299534118]
          Dje nam je Betmen Kuyt ga spalio
          [/quote]
          Spava i sanja Dirkensteina $#^%RT

City je nesto sto po mom misljenju nece dugo trajati,bez obzira na sve.Prosto su idioti ali eto nekako su 3. u PL sto vec dogodine ne verujem da ce biti slucaj i opet ce u LE,to je neko moje misljenje.
          sigpic

Comment

Nije bitno,samo da vidim sta ces reci o najboljem klubu $%&5@$A $%&5@$A
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Comment

torres ni ovim nesrecnicima nije uspeo da da gol #%d*
                pa ziga bi da igra u celziju, danas blekpulu dao bar 5 golova i to jos nogom, glavu da ni ne racunam &+I}\ $#^%RT

Comment

Kako je Liverpool pametan ispao sto ga je prodao,bravo Kenny &8@^J &8@^J &8@^J
                  sigpic

Comment

abramovich bolje da je sa tih 50 miliona obrisao dupe, nego sto ih je dao za kupovinu torresite &*#GI(]

Comment

Odmah sam znao da je Luiz mnogo bolje pojačanje od Toresa ..

Comment

[quote author=Don Markoni link=topic=2627.msg263253#msg263253 date=1299534988]
                        Odmah sam znao da je Luiz mnogo bolje pojačanje od Toresa ..
                        [/quote]
                        Pa od starog Torresa jos nije bolji igrac ali je trenutno u boljoj formi.Suarez treba jos da napreduje i da razvije svoju igru.Ako nastavi ovako po meni ce biti bolji od Torresa.Ono sto mi se svidja sto igra skroz drugacije nego u Ajaxu.Podredio se timu,gine na terenu,tamo se alavio i sprdao jer je odavno prevazisao tu ligu.
                        sigpic

Comment

• Comment

To i ja volim kod latino igraca,ne znam da li je neko gledao mec protiv Wigana ali tu je jedno 4-5 faulova iznudio.Majstor je duel igre i igre na malom prostoru.Car je stvarno,samo neka nastavi,doci ce i golovi.
                            sigpic

Comment

JC svaka cast za onaj tekst. &8@^J

Comment

All of Fernando Torres' Goals & Skills for Chelsea

*T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR
                                TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Working...
                                X