Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier league 2010/2011 season

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: Premier league 2010/2011 season

Tim Newcastle-a u meču protiv Chelsea u Carling Cup-u je bio daleko od najjačeg.

NUFC: Krul, R Taylor, Campbell, Coloccini (Williamson, 64), Ferguson (Barton, 90) Ranger, Smith, Vuckic, Gutierrez, Ameobi, Lovenkrands.
    "What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson

Comment

[quote author=dallee link=topic=2627.msg196917#msg196917 date=1289773646]
      Pa nije prijateljska , ali kazem da se tretira 90 % kao prijateljska ...

Ili je mozda Sir Alex Ferguson poludio tog dana , pa je izveo Rooneya na poluvremenu , naravno svi bi voljeli da dodju do pobjede u tom mecu , ali nikom nista i ako se izgubi .

A utakmica protiv Newcastlea podvlacim jos jednom , Benayoun se povrijedio u 60 . minuti , a Ancelotti je vec izvrsio 3 izmjene , te je Chelsea trecinu utakmice igrao s igracem manje ..

A danjasnja utakmica jeste bila na Stamfordu , ali ako ti ne igraju sigurno 3 od 4 najbolja igraca , a pritom jos ni Alex tesko ce se doci do pobjede nad Sunderlandom , koji nije nimalo naivna ekipa , naprotiv igrali su i sa Chelseaem , i sa Unitedom , i sa Arsenalom , i sa Cityem i u ta 4 meca zabiljezili 2 pobjede i 2 remija , sto rijetko koji tim na svijetu moze , ali necu vise da ulazim u rapsravu sto se toga tice , samo mi nije jasno , navijas za Chelsea , a toliko ih blatis i ponasas se prema njima kao da su 15. u Premiershipu , a ne 1. ..

Meni je Chelsea najdrazi u Engleskoj , ali ne i na svijetu , najdraza mi je Barca , tako da i nisam trebao diskutovati o ovome ..

Samo kazem da Chelsea s Essienom i Lampardom i bez njih dvojice nije ni priblizno ista ekipa , zamisli samo Barcelonu bez Xavia i Inieste ili Arsenal bez Fabregasa i Nasria ...

Pozdrav i sve najljepse ;)
      [/quote]
      Pa tako ja mogu da tretiram nedeljnu utakmicu protiv Sunderlanda za prijateljsku. Ali to ne znaci da je ona bila prijateljska, jel tako?

Utakmica sa Newcastle, kakav je bio rezultat i kako se utakmica razvijala dok su bili 11 na 11? Jeli mozda Chelsea briljirao, imao 3-0 na poluvremenu? Svakako da nije, bas suprotno.

Uopste me nezanima sta to Sunderland moze uraditi, ja komentiram sastav Chelsea koji je dozivio vec 5 sezonskih poraza i kad kazem da to nije tim kao sto bi trebao biti nije blacenje sa moje strane, vec iskazivanje realnosti. Ja govorim o Chelsea koe ekipa koja pretendira na osvjananju PL i LS, jeli to stvarno kazes da jedan reper kad govorimo o Chelsea-u treba biti 15. mesto u Premier Ligi?! Nisam mogao verovati, ma i jos ne mogu da verujem, da je neko u temu za Manchester United na ovom forumu napisao da, citiram, i taj Chelsea mora negde kiksati?! Neverovatno.

Ne razumem kako to da ti je Chelsea drugi tim nakon Barcelone nakon te sramote od polufinala pred dve sezone, ali hajde nek tako bude. Lampard je istorija, na dobrom putu ka istoriji su i Terry i Drogba. I Chelsea mora biti toga svestan. Mene zanima tim koji izadze na teren. A kad kombinovani tim Chelsea pun internacionalaca dozivi 0-3 na Stamfordu Bridgu od Sunderlanda, jednostavno ne vidim kako to moze biti jaka ekipa.

Comment

[quote author=Mags Serbia link=topic=2627.msg198070#msg198070 date=1289938561]
        Tim Newcastle-a u meču protiv Chelsea u Carling Cup-u je bio daleko od najjačeg.

NUFC: Krul, R Taylor, Campbell, Coloccini (Williamson, 64), Ferguson (Barton, 90) Ranger, Smith, Vuckic, Gutierrez, Ameobi, Lovenkrands.
        [/quote]
        Niko nije rekao da je bio najjaci, vec kombinovan. Sta ide u prilog tome sta ja kazem, da je Chelsea jedna relativno slaba ekipa.

Comment

Zasto prijenos utakmice Arsenal - Tottenham ide na sportklubu + , a ne na sportklubu , kad u to vrijeme nema nijedan prijenos na sk ? $%&5qw7 $%&5qw7

1-0 , bravo Nasri kralju
          https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Jeste li primjetili na pocetku utkmice kako se Nasri nije htio rukovati sa Gallasom,isto kao Bridge sa Terryem.
            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Samir Nasri, fantasticno izvukao loptu! &amp;8@^J

Comment

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...llas-hand.html
                TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

Bale opet dao gol &amp;8@^J &amp;8@^J
                  IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                  ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                  C'E SOLO L'INTER

Comment

samo mi nije jasno sta Wenger glumi s ovim Denilsonom , cuj on da mu igra 90 minuta . $JS}| $JS}| $JS}| $JS}| $JS}|

Oh , kakva situacija , Bale trci , a Walcott za njim , dva igraca koji bi mogli s Boltom

2-3 , svaka cast Tottenhamu .

Comment

Bravo Spursi, legende &amp;8@^J &amp;8@^J

Van Der Vart 2 asistencije i gol &amp;+I}\

I dallee ko je brži? h5g6k8
                      C'E SOLO L'INTER

Comment

Ma ne znam

Ovaj Bale koliko god da je strasan igrac , cini mi se da nece moci dugo biti , jer u 10 minuta se 10 puta nasao na podu , ubise ga . &amp;@/+W

Comment

Bale i Van Der Vaart strasan tandem &amp;8@^J

Comment

Možda je Bale-a malo stigao umor ali može on da odigra utakmicu na visokom nivou svih 90 minuta &amp;+I}\

Šteta što nema prenos na SK Birmingham-Chelsea, dobar meč će to biti, Bane vs Žiga...

Igraju obojica u prvoj postavi, kao i Vidić za United, dok je Milijaš na klupi za Woolvs-e
                            C'E SOLO L'INTER

Comment

Mislim sta reci za Tottenham, samo &amp;8@^J &amp;8@^J &amp;8@^J

Comment

Auuu iz 1 u 2 $#^%RT
                                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Working...
                                X