Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier league 2010/2011 season

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Premier league 2010/2011 season

Statistika ne govori nista,Liverpool nije imao neke prilike,ali nije ni Fulham.Uglavnom tesko je sa ovi sastavom ocekivati neka cuda,ja se nadam da cemo medju 6 zavrsiti i onda renovirati ekipu na ljeto,a to sto se tice Gerrard-a je glupost,ekipa ne moze nikako igrati bolje bez najboljeg igraca i vodje tima.
    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

ocito nisi pratio liver u zadnje vrijeme #%d* gerard vise nije stari stivi g,i pokazali su ove sezone da itekako mogu bolkje igrat bez njega bez obzira sto je on velicina ali od stare slave se ne zivi #%d*

Comment

[quote author=goodboy link=topic=2627.msg236863#msg236863 date=1296079840]
        ocito nisi pratio liver u zadnje vrijeme #%d* gerard vise nije stari stivi g,i pokazali su ove sezone da itekako mogu bolkje igrat bez njega bez obzira sto je on velicina ali od stare slave se ne zivi #%d*
        [/quote]

&*#GI(] ,brate ja sam mozda u zadnje 3 godine jednu utakmicu Liverpoola propustio,istina je da Gerrard nije u formi u kakvoj je bio,ali je ponovo medju 3 najbolja igraca Liverpoola,nije mi jasno kako neko moze tvrditi da Gerrard ne treba igrati u prvom timu #%d*
        TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=2627.msg236865#msg236865 date=1296080034]
          [quote author=goodboy link=topic=2627.msg236863#msg236863 date=1296079840]
          [/quote]

&*#GI(] ,brate ja sam mozda u zadnje 3 godine jednu utakmicu Liverpoola propustio,istina je da Gerrard nije u formi u kakvoj je bio,ali je ponovo medju 3 najbolja igraca Liverpoola,nije mi jasno kako neko moze tvrditi da Gerrard ne treba igrati u prvom timu #%d*
          [/quote]joj tebe pa ne tvrdim to da ne treba normalno da treba ,nego sam zapazio da samo nekao bolje timski djeluju kad njega nema #%d*

Comment

Gerrard je toliko zaduzio ovaj klub da treba igrati i cak ako je najgori,a ja nijednom to nisam vidio u 7-8 godina koliko navijam za Liverpool &+I}\ i ne znam sta treba da mozda Lucas ili Poulsen igraj mjesto njega,mogu oni bolje timski djelovat protiv Wolvsa,ali da ih vidim kako bi igrali protiv najjacih bez Stevie-a.

Comment

nek dovedu kranjcara ima da liver procvjeta +*@WT*48*

Comment

• Comment

• Comment

*%@(D!RY- *%@(D!RY-

Sramota !

Poslije svega sto je uradio , sto je prakticno jedini uz Nolana i Ameobia u Newcastleu koji je znao dati gol , oni ga otjeraju radi para . &*(@W6

http://www.index.hr/sport/clanak/car...ca/535864.aspx
                    https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Comment

Kako god , ovo mu nije trebalo &amp;*(@W6

Ali eto , nadam se da ce se Carroll sjajno osjecati u Liverpoolu , da ce mu i tamo biti lijepo %QWT&amp;W

Comment

Njemu je najteze otjerali ga u Liverpul igrace u prvoj postavi,a ovi ce postati davljenici u borbi za opstanak.
                          sigpic
                          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

[quote author=Dale link=topic=2627.msg240379#msg240379 date=1296559246]
                            *%@(D!RY- *%@(D!RY-

Sramota !

Poslije svega sto je uradio , sto je prakticno jedini uz Nolana i Ameobia u Newcastleu koji je znao dati gol , oni ga otjeraju radi para . &amp;*(@W6

http://www.index.hr/sport/clanak/car...ca/535864.aspx[/quote]
                            Uzas,ja bas gotivim Carrolla i bila sam srecna sto je dosao ali ne zelim na ovaj nacin da dodje +-*^%* Nadam se da ce mu biti dobro u Liverpulu!
                            <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                            *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                            *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                            LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                            Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                            JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Ma snaci ce se kralj , bit ce njemu lijepo u Liverpoolu , ali sam siguran da ce patiti , sto ne bi trebao ako Newcastle ispadne .

+-*^%*

Comment

Celsi je dobio jednog od najboljih napadaca na svijetu,ali 58 miliona,ej,dje je mozak?I dalje imaju u svojoj ekipi boljeg,iako starijeg,Drogba je kvalitetniji napadac od Toresa,da vidimo kako ce im ici zajedno,nije mogao Shevcenko da se izbori pored Didijea,moze li Spanac?
                                Ako je suludo dati tolike pare na Toresa onda je tek ludilo dati na Kerola preko 30 miliona,nesto ozbiljno nije u redu sa fudbalom.Koliko li onda vrijede Mesi,Ronaldo,Cavi?150-200 miliona? &amp;Q45q@%
                                sigpic

Comment

Working...
                                X