Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier league 2010/2011 season

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Tony_G View Post
    Ma nema problema, stvar je upravo u tome sto i ne moze konkretno da se odgovori na pitanje. Nekad su bili velicina, pali su iz nekih razloga i sad se motaju po Championshipu i niko ne obraca paznju na njih. Isto tako se Chelsea nekada motao po PL, pa je stigao nivo 4/5/6 mesta, pa ga je onda Roman podigao na jos visi nivo i sad su velicina. Ne vidim koja je poenta da se stalno potencira na toj istoriji i tradiciji...
    Druze kada je Roman dosao u klub Celzi je bio u nekim minusima ogromnim, neka ludnica je bila tamo, no nebitno...imam svoj stav, on je da je to vestacka tvorevina, ti navijas bas za taj Celzi i to je glavni razlog zasto se ne slazes sa mnom, u redu, razumem te koliko toliko Vestackom Celziju sve naj osim kada igra sa Juveom
    Originally posted by manda View Post
    Dosli u periodu 2008/2009 pa do danas, u siromsni Totenhem(sa njemckog sajta sadasnje vrijednosti igraca,a tu su negdje bili transferi): Defoe, Jermain 18.000.000 €,Crouch, Peter 12.000.000 €,Pavlyuchenko, Roman 9.000.000 €,Keane, Robbie 7.000.000 €,Pienaar, Steven 11.000.000 €,Kranjcar, Niko 10.000.000 €,van der Vaart, Rafael 20.000.000 €, Modric, Luka 28.000.000 €,Sandro Ranieri 8.000.000 €,Palacios, Wilson 14.000.000 €,Corluka, Vedran 12.000.000 €,Woodgate, Jonathan 4.000.000 €,Gallas, William 7.500.000 €,Heurelho Gomes 10.000.000 €!
    Znaci u nazad par godina,Totenhem ja na VJESTACKI nacin napravio ovaj rezlutat,evo gore dokaz,i City bi pozavidio ovoj kupovini.
    Napati se ovo da napisim,ali vredilo je

Sada zelim da se nas drugar izjasni!
    haha...DRUZE, necemo da se lazemo, msm da bi im siti pozavideo na kupovini, oni i Celzi su bez premca, Celzi je samo u uvodnoj sezoni Romana kupio toliko igraci, a Totenhem je isti broj za tri sezone kako si ti izneo, dakle ako ni to nista ne znaci onda ja stvarno ne znam sta da vam kazem. Naravno dodao bih i igrace koje su prodali (msm na Totenhem) te se to amortizuje koliko toliko, dakle ima smisla. Dakle jak su tim koji je vestacki skockan, imas li jos neki argument protiv

Comment

• Pa Chelsea nije kupio tolike zvezde iz prve. Drogba jeste bio pozeljan i trazen u Evropi, tu nema disukusije, ali su u toj sezoni za Chelsea igrali Lampard, Duff, Gudjonsen, Kezman, Chech, Makelele, ko je tu sada mega zvezda ?
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• [QUOTE=Brajkula;503938]Druze kada je Roman dosao u klub Celzi je bio u nekim minusima ogromnim, neka ludnica je bila tamo, no nebitno...imam svoj stav, on je da je to vestacka tvorevina, ti navijas bas za taj Celzi i to je glavni razlog zasto se ne slazes sa mnom, u redu, razumem te koliko toliko Vestackom Celziju sve naj osim kada igra sa Juveom

Ma nebitno sto ja navijam za Celzi, isti stav imam i za Man City, ljudi ulozili pare i stigli u vrh, kraj price.
        sigpic

Comment

• Ma daj koliko je Mancester igraca kupio u zadnje tri godine,Berbatova i Cicarita,a ovi kupili dva tima i ti kazes da su oni normalni.
          sigpic
          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Ja ne vidim problem sto je Chelsea ulozio tolike pare, sta da se radi, nisu oni krivi. Ali, ako se kaze da su oni vestacki, onda je i Tottenham sigurno, nemoj mi tamo podatke iz 1915 i tako to, to nikoga ne interesuje. Ljudi nisu zavrsili ispred Chelsea i pre dolaska Romana, a nisu toliko uspeli jer nisu uspeli da nagovore igrace da dođu kod njih. I oni su bruku para potrosili zadnjih nekoliko sezona i gle cuda nasli se u top 4 tima Engleske. Normalno je da ljudi ulazu, ali sada da svaki tim u koji se ulozi da je vestacki je prosto smesno. Da je tako los Chelsea bio pre Romana, oni ne bi bili na 4 mestu All-Time Premier League tabele, tako da ova diskusija nema poentu nikakvu.
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Brajkula - tebi je prije Chelsea bio zanimljiv, jer je znao pomrsiti racune mnogima, i kruzili su tu negdje pri vrhu, medjutim kada je Chelsea otisao stepenicu iznad i postao konkurent za trofeje, otuda ta mrznja i netrpeljivost!

Pa sam Ferguson je izjavljivao kako se nije radovao utakmicama protiv Chelse-ja 90-ih godina i kako se i dan danas sjeca onog poraza iz 1999. od cak 5:0, i kako je Chelsea u zadnjih 10 godina ekipa na mjestu!

Te teorije o vjestackom timu jednostavno su smijesne.....al' stvarno!!!
              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                Ja ne vidim problem sto je Chelsea ulozio tolike pare, sta da se radi, nisu oni krivi. Ali, ako se kaze da su oni vestacki, onda je i Tottenham sigurno, nemoj mi tamo podatke iz 1915 i tako to, to nikoga ne interesuje. Ljudi nisu zavrsili ispred Chelsea i pre dolaska Romana, a nisu toliko uspeli jer nisu uspeli da nagovore igrace da dođu kod njih. I oni su bruku para potrosili zadnjih nekoliko sezona i gle cuda nasli se u top 4 tima Engleske. Normalno je da ljudi ulazu, ali sada da svaki tim u koji se ulozi da je vestacki je prosto smesno. Da je tako los Chelsea bio pre Romana, oni ne bi bili na 4 mestu All-Time Premier League tabele, tako da ova diskusija nema poentu nikakvu.
                Treci su!
                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Moja greska, hvala sto me ispravi.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                    Ja ne vidim problem sto je Chelsea ulozio tolike pare, sta da se radi, nisu oni krivi. Ali, ako se kaze da su oni vestacki, onda je i Tottenham sigurno, nemoj mi tamo podatke iz 1915 i tako to, to nikoga ne interesuje. Ljudi nisu zavrsili ispred Chelsea i pre dolaska Romana, a nisu toliko uspeli jer nisu uspeli da nagovore igrace da dođu kod njih. I oni su bruku para potrosili zadnjih nekoliko sezona i gle cuda nasli se u top 4 tima Engleske. Normalno je da ljudi ulazu, ali sada da svaki tim u koji se ulozi da je vestacki je prosto smesno. Da je tako los Chelsea bio pre Romana, oni ne bi bili na 4 mestu All-Time Premier League tabele, tako da ova diskusija nema poentu nikakvu.
                    Pokusacu da odgovorim u jednom postu jer ne mogu sve da vas pohvatam
                    Ovako, da je sve ovo sto ja pricam ima smisla pokazuje prica o finansijskom fer-pleju koja se sada gura, Celzi, Siti i slicni nisu globalno dobri po fudbal i tu vam je krajnja poenta price, znaci celo zaledje. Dakle, da bi se napredovalo mora se ulagati, kako drugacije? Tacno. Ali sam rekao kako bi po prirodi stvari trebalo to da se radi, tako je vise manje radio Totenhem npr. ulozio 88m otprilike koliko sam ja sabrao da bi napravio rezultat, neke igrace je i prodao i koliko toliko amortizovao sve to, dakle posluju nekako. Celzi je za polusezonu ulozio vise od 150m i neko od vas ce sada reci da to prvo ima smisla, drugo da tako napravljen tim nije vestacki!? Mancester kupio samo dva igraca, ali Mancester ima Fergusona godinama, a Fergi ima sistem, dakle rade po sistemu zato sada malo trose a imaju rezultate, to sam ja napisao da bi pametno bilo i Celziju da uradi, npr. dovede Zolu za trenera kao ex igraca i polako...to vec ima dusu, to je fudbal. Dakle, ne znam da li se kapiramo, ali Celzi danas kakav je je vestacka tvorevina, na brzinu....zajebimo price "cilj opravdava sredstva" itd. to kod Makijavelija, ovo je fudbal koji je postojao i pre Romana a postojace i posle, dakle bez obzira sta ce se pricati o Celziju za deset, dvadest godina, ono sto je on danas je upravo ono o cemu ja pricam. Forza Juve, msm da bi stvarno trebali da prekinemo o ovj temi jer ako nastavimo ne vidim iskreno kraja prici, dakle diskusija stvarno nema smisla

Comment

• Ljudi,nema vestackih timova ipak,pogresno sam i ja mislio,samo vestackih velikana.Celsi je vestacki velikan i to zele preko noci da postanu a za to trebaju godine i godine.Za 20 godina ako budu nastavili sa ovim rezultatima,pa jos uzmu i LS,onda ce se moci smatrati velikanom.A to sto je Roman ulagao,ulagao bi svako od nas da ima neki tim i tolike pare.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                        Brajkula - tebi je prije Chelsea bio zanimljiv, jer je znao pomrsiti racune mnogima, i kruzili su tu negdje pri vrhu, medjutim kada je Chelsea otisao stepenicu iznad i postao konkurent za trofeje, otuda ta mrznja i netrpeljivost!

Pa sam Ferguson je izjavljivao kako se nije radovao utakmicama protiv Chelse-ja 90-ih godina i kako se i dan danas sjeca onog poraza iz 1999. od cak 5:0, i kako je Chelsea u zadnjih 10 godina ekipa na mjestu!

Te teorije o vjestackom timu jednostavno su smijesne.....al' stvarno!!!
                        Za zatamljeni deo se slazem medjutim ostatak ne, rekoh vec zasto, sta i kako...licno prekidam, bilo je zabavno, nadam se da je i publika uzivala, da se manemo corava posla jer sve sto pricamo je apstraktna prica koja se tu i tamo pokrepljuje nekom statistikom

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                          Ljudi,nema vestackih timova ipak,pogresno sam i ja mislio,samo vestackih velikana.Celsi je vestacki velikan i to zele preko noci da postanu a za to trebaju godine i godine.Za 20 godina ako budu nastavili sa ovim rezultatima,pa jos uzmu i LS,onda ce se moci smatrati velikanom.A to sto je Roman ulagao,ulagao bi svako od nas da ima neki tim i tolike pare.
                          Dobar si za politicara, situacija "da se nadjemo mi ipak na pola puta", kompromis

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                            Dobar si za politicara, situacija "da se nadjemo mi ipak na pola puta", kompromis
                            Ma nije kompromis,samo tada nisam nasao rec koju sam trazio. ;)
                            sigpic

Comment

• Meni je drago sto se ulaze u City i Celzi,to jos vise jaca englesku ligu i dobro je za fudbal,i meni je zanimljivo gledati stvaranje novog tima,prvo Celzi,a sada City.
                              sigpic
                              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by manda View Post
                                Meni je drago sto se ulaze u City i Celzi,to jos vise jaca englesku ligu i dobro je za fudbal,i meni je zanimljivo gledati stvaranje novog tima,prvo Celzi,a sada City.
                                Sa ovim se potpuno slazem a nadam se da Spursi nece rasprodati to sto imaju i da ce ostati konkurentni.Sa pojacanim Liverpulom bi mogli da imamo mozda i najbolju sezonu PL.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X