Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier league 2010/2011 season

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Premier league 2010/2011 season

E jbt kakve golove primismo #%d*
    Najgore je sto se maltene nisu sastavili s loptom,a dali su dva gola $JS}|
    Nista,nije prvi put da preokrecemo $#^%RT
    sigpic

Comment

[quote author=Vladan link=topic=2627.msg243500#msg243500 date=1296929822]
      E jbt kakve golove primismo #%d*
      Najgore je sto se maltene nisu sastavili s loptom,a dali su dva gola $JS}|
      Nista,nije prvi put da preokrecemo $#^%RT
      [/quote]

Pu pu pu,jezik pregrizao $#^%RT
      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Comment

Rafael mi opasno ide na zivce vec utakmicama unazad,samo komplikuje ide u prodor,treba i centrirati nekad.

P.S. Prava tema ;D
          sigpic
          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Pa kad je Milijas u veznom redu,ni Mancester Wulwsima ne moze nista &*#GI(] &*#GI(]
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Sta je sada,Arsenalovci,gdje je penal za Manc? ;D

Edit:Sudija se boji Gigsa.
              sigpic
              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Ovo je nerealno,pa izgubiti od ovih pacijenata nije normalno $JS}| $JS}| $JS}|
                Ko je dao onom pacijentu da sudi,pa on nijednom nije sudio faul nad Gigsom,a tek ona ruka u sesnaestercu,aoooooooooooooooooooo,aoooooooooooooo ooo,valjda ce SAF izvrsiti pritisak da onaj debil vise nikad ne sudi &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6
                Sjutra moram da navijam za Liverpul mrzni $JS}|
                A opet ce ih Celsi nakantanti,jednostavno je za klasu bolji h5g6k8
                sigpic

Comment

Ako neko nema pravo da se zali to ste vi $%&5@$A $%&5@$A $%&5@$A
                  Zato se pokrijte usima,a zezali ste kad smo mi izgubili od Wolvesa &*#GI(]
                  sigpic
                  http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Kakve golove smo primili danas,jos me cudi da onaj odbijanac ne udje,kada je Milijas izvodio slobodni,ne udje.
                    sigpic

Comment

Bilo je vrijeme da izgubi ovaj Manchester,svakom njihovom porazu se skoro obradujem ko pobjedi Liverpoola $#^%RT ,mislim da kolega manda i vlatko razumiju ovo moju ljubav prema Manchesteru koja je obostrana $#^%RT ,tako da Vladane samo za tebe sutra pobjedjujemo Chelsea &^@4( ,steta sto Arsenal danas ne pobjedi,ali svaka cast Vukovima h5g6k8 +*@WT*48*
                      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

loe,jaaaaaaaaaako loe.....onog runija bih oterao u tri lepe picke materine!!250k funti nedeljno,eeeeeeeeeeejjjjj za koji kurac??!?!!!1 #%d* #%d* #%d* Sjebali ih vulvsi POTENO!!

Koriguj ovaj post,da ti ga ja ne korigujem!

Comment

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=2627.msg243544#msg243544 date=1296934542]
                          Bilo je vrijeme da izgubi ovaj Manchester,svakom njihovom porazu se skoro obradujem ko pobjedi Liverpoola $#^%RT ,mislim da kolega manda i vlatko razumiju ovo moju ljubav prema Manchesteru koja je obostrana $#^%RT ,tako da Vladane samo za tebe sutra pobjedjujemo Chelsea &^@4( ,steta sto Arsenal danas ne pobjedi,ali svaka cast Vukovima h5g6k8 +*@WT*48*
                          [/quote][/quote]
                          Runi je debil kojeg je trebalo prodati za grdne pare,a jos veci je SAF koji ga drzi do kraja #%d*
                          sigpic

Comment

Da je bolja jeste,al da je mnogo bolja nije,i da je klasa nije,da jeste ne bismo ih icepali u prvom delu 2-0 kuci...
                            sigpic
                            http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Drogba sam vrijedi koliko cijeli napad Liverpula sto se mene tice @(*6sd$%
                              sigpic

Comment

Sta je Drogba bio u Carrollovim i Suarezovim godinama ?

Sutra nas ocekuje speaktakl
                                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Working...
                                X